вторник, октомври 16, 2007
Justin преиздава FS/LS през ноември
На 27 ноември Justin Timberlake ще издаде "FutureSex/LoveSounds" (Deluxe Edition), който ще включва CD и DVD. В диска ще бъдат включени 12те песни от оригиналния албум, актуалният сингъл "Until The End Of Time" в дует с Beyonce, както и нови бонустраци, които ще са с участието на известни изпълнители, които са сега се пазят в тайна. 50 Cent обяви преди месец и нещо, че работи по нова колаборация с Justin и Timbaland, която ще влезе в преиздадения албум на JT. Новите колаборации ще бъдат обявени до две-три седмици. В DVD-то пък ще има включени изпълнения от телевизионни шоута, както и "making of" на четирите клипа към албума. Една седмица преди да издаде новия вариант на хитовия си албум, Justin ще пусне на пазара своето концертно DVD " FutureSex/LoveShow Live From Madison Square Garden". Това ще се случи на 20 ноември. А сега съм ви качил солова версия на "Ayo Technology", в която пее само Justin. Приятно слушане:

Justin Timberlake - Ayo Technology (Solo Version)
4storing | shurrit

Етикети: ,

posted by G`Fan @ 9:54 сл.об.  
11 Comments:
  • At 1:02 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Предпочитам оригигиналната версия :) А може ли да те помоля да направиш пост за Бг Поп, защото напоследък излязоха доста нови БГ песни :) Мерси предварително.

     
  • At 3:56 сл.об., Blogger nme said…

    Много мразя значи да тегля музика от твоя профил в дата.бг. Ужасно тагната, навсякъде пише името на блога ти, трябва да оправям тагове и filename-ове след теб. Ако мислиш да вървиш по стъпките на rafter-a като трупаш слава на чужд гръб, не е това начина.

    Адски глупаво е.

     
  • At 9:11 сл.об., Blogger G`Fan said…

    Знаеш ли колко ме интересува? Сума си хора пък пишат таговете по толкова тъп начин. Например самото име на песента е записано с номера в албума и т.н. Чудо голямо като на URL и другите графи надолу съм си писал блога. Като не ти харесва не сваляй, намери си ги от другаде! Аз си играя доста да им сменям bitrate и да им оправям таговете, за да може да си популяризирам блога и тъпаци, които просто крадат линкове да не могат да си ги слагат в техните блогове.

     
  • At 2:14 сл.об., Blogger nme said…

    Като гледам начина ти на разсъждение е доста елементарен. Защо се сравняваш с другите хора? Вярно е, че е пълно с тъпи тагове, но това не означава и ти да правиш същото. Песните, които тегля от теб са хубави, с добро качество и така нататък, не си мисли, че не забелязвам откъде си тегля музиката.

    Ако смяташ, че това е добър начин да си популяризираш блога, продължавай, но не мисля, че си тръгнал по правилния път. Едно нещо е хубаво да се популяризира чрез качеството си, а качеството няма нужда да го рекламираш излишно, то само се рекламира.

    Тъпо ми е да гледам неща от сорта на http://www.last.fm/music/Obi4am%20Aleks

    На някои хора изобщо не им пука какви са им таговете де, но аз не съм от тях.

    Иначе като цяло гледам добре на инициатива ти с този блог, само че си помисли пак с тея тагове дали си правиш реклама или АНТИ-реклама?

     
  • At 8:12 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    май е време да подновиш "Актуалните хитове" ;]
    както и да прибавиш албума на Дженифър към вече издадените :]]

     
  • At 3:12 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    abe gfan ne si li vkara nai posle 6ibaniq net to po4ti mina i oktomvri a ti kaza do oktomvri ne6to,ne se vrazva.
    a i trqbva da se zaxvane6 napalno s saita 4e opostq naposledak predi po 50-komentara a sega 3.4 xaxa bojii

     
  • At 4:58 сл.об., Blogger BrItNiTo said…

    Да не би да има някакъв проблем с форума? От 2 дена не мога да вляза. :(

     
  • At 5:42 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    G`fan няма ли да зарадваш с нещо и почитаелите на клубната музика?

     
  • At 7:22 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    HEY, LOVE THE SITE.
    IS THERE A WAY U CAN POST THE JUSTIN TIMBERLAKE SOLO SONG IN A MP3, NOT RAR, CAUSE I CAN'T USE RAR =(

     
  • At 11:27 пр.об., Blogger G`Fan said…

    До nme: Да ти кажа може да пробвам не пиша сайта във всички полета, а само на URL и на Comment да пиша "DOWNLOADED FROM GFANMUSIC.BLOGSPOT.COM". А в другите полета да си пиша съответните данни.

    До dope: Ще го направя това най-вероятно другия уикенд. Освен това в момента обмислям да сменя дизайна от 1 ноември с нещо, което подхожда на сезона, така че може и тогава.

    До анонимния, който очаква моя интернет: Ами да ти кажа трябваше вчера да са ми го пуснали най-накрая, но още го няма и днес ще ходя да питам. Така и така аз имам нелегален нет в нас от съседите съм си го прихванал. И си обновявам от седмица и нещо сайта редовно, не знам какво пак си недоволен. Освен това може да не пишат коментари,но определено има доста повече посетители дневно от преди от октовмри месец.

    До britnito: Форумът си е наред, от време на време има проблеми за по 5-10 минути и не е достъпен, но това е заради профилактика на ония с хостинга.

    До анонимния фен на клубна музкиа: Бих зарадвал, но не слушам много много такава музика и не знам от къде да взимам нови неща и така нататък. Ако искаш можеш да ми пишеш на gfanmusic@yahoo.com и да ми дадеш съвет.

    To the English-Man:
    Here you go:
    http://www6.evilshare.com/6378d8be-be26-102a-9309-00a0c993e9d6

    I'm using rar files, because the webhosting sites delete my mp3 files and I don't have time to upload everything again and again. Sorry!

     
  • At 12:06 сл.об., Blogger BrItNiTo said…

    G'Fan, мерси, че ми отговори, но аз разбрах, че проблемът е с моя доставчик. Имали технически проблеми с доставката на някой български сайтове, затова и не мога да тегля от 4storing и ти благодаря, че даваш линкове към чуждите сървари.

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове