петък, октомври 19, 2007
Части от всички песни в албума на Britney
Днес в интернет се появиха официални промо части от всяко парче, което ще влезе в новия албум на Britney Spears "Blackout". Както се чува от клипчетата парчетата са променени, а не са същите като demo версиите им. Аз искам да чуя цялостния продукт затова не съм слушал много много демотата и за мен всички песни са нови, но за по заклетите фенове, които слушат демотата новите песни, от които ще могат да чуят части са само три - "Freakshow", "Toy Soldier" и втория сингъл от албума "Piece Of Me". Освен частите от песни в нета изтекоха и две нови снимки от фотосесията, направена от фотографа Ellen Von Unwerth за обложката на албума. Жалко, че не са използвали цветната снимка за обложката... Приятно слушане на семплите от песните:

Britney Spears - Blackout Album Preview (9 MB)
4storing | sharebee

Свалете "Piece Of Me" (1:21 мин preview, високо качество)
4storing | shurrit


Не забравяйте да коментирате поста! Какво мислите за новите песни на Britney от тези части от тях? Коя песен очаквате най-много да изтече? Какво мислите за новите снимки от фотосесията? Може да се включите в дискусията за новия й албум в тази тема във форума!

Етикети: ,

posted by G`Fan @ 11:13 сл.об.  
4 Comments:
  • At 10:11 пр.об., Blogger BrItNiTo said…

    Точно на това се надявах. Оригиналните песни да са по-различни от демотата. Звучат 100 пъти по-добре така - напр. Hot As Ice, която дори за мен звучеше доста лигаво и детски, сега звучи точно както на мен да ми хареса още повече. А новите песни са 100% хитови.

     
  • At 1:12 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    kellyclarkson21

    Песните ми харесват, смятам че наистина албумът ще бъде добър и естествено голям хит. Новите снимки са доста по-добри, жалко че не са ги използвали за обложката на албума. Ясно е че Britney си остава Nr.1

     
  • At 11:31 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    slushal sym vsichki pesni bez dve i moga da kaza, che albumyt e opredeleno dobyr, soliden.

    no kato zjalo mai njama mnogo razvitie v muzikalnata stilistika na britney (kakvata se nabljudava pri madonna i dori christina). stila na pesnite v blackout veche sme go chuvali v predishnite albumi na britney.

    i brit, honey, aide mahni dumi4kata baby ot rechnika si pls, kakto i kombinaziite "baby baby", "ohh ohh baby" i "oops baby". tks dahlin.

     
  • At 5:22 сл.об., Blogger G`Fan said…

    Аз се надявам "Piece Of Me" да не бъде сингъл. Не съм сигурен, че ще се приеме добре от това, което чувам в клипчетата. Иначе много искам да чуя цялата "Toy Soldier".

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове