понеделник, октомври 29, 2007
Светозар Христов на финала на ЕвроBGвизия
Миналия петък се състоя октомврийският концерт ЕвроBGвизия, където бяха отсяти три песни, които директно отиват на финала "Българската песен на Евровизия" през февруари. На първо място, с твърдата преднина от почти 22%, се класира песента на Светозар Христов, в дует с младата и много талантлива Магдалена Джанаварова, "Lonley World". Парчето им, което е написано от Светльо, издуха на второ място познатия от кастингите за Music Idol Ники Манолов, продуциран от Лили Иванова, който се представи с естрадна песен, идеална за Златния Орфей през 1988. В концерта участва и Лора Владова, с която Светльо направи българският поп хит на лято 2007 според вестник "Монитор" - "Нова песен неромантична". Лора се представи с песента си "Досега" и се класира на осмо място. Жалко за нея, но както и преди ви казах - целта на участието с това парче е просто представянето му пред публика, защото според нея то не е подходящо за Евровизия.

Лора и Светльо в момента работят по соловите си албуми, които ще се появят през пролетта на 2008, най-вероятно през май месец. За момента те се отказаха да издават макси сингъл "Нова песен неромантична" и решиха да се концентрират върху нови песни. Част от новите парчета бяха представени миналата седмица, на 25 август, на концерт пред журналисти в Backstage. Това беше вторият им концерт в клуба за месеца. В момента, освен по нови песни, Лора и Светльо работят и по представянето си на голям сборен коледен концерт в зала 1 на НДК, който ще се състои на 27 декември. Освен тях за сега в него ще участват Мария Илиева и Устата. Други имена ще ви съобщя допълнително. В момента се изгражда и официалния сайт на Лора и Светльо, който ще бъде готов до края на годината. Между много си участия напоследък двамата изпълнители успаха да заснемат фотосесия във Видима Хотел в Севлиево за списание "Слави". Снимка от тази сесия, макар и не в официалния й вариант, може да видите в този пост, а останалите на страниците на списанието или в новия им уеб сайт, когато бъде завършен.

А сега напълно ексклузивно може да си свалите студийната версия на новия хит на Светозар Христов и младата Магдалена Джанаварова:

Светльо & Магдалена Джанаварова - "Lonely World"
транZит | sendspace | 4storing

Не забравяйте да коментирате поста! Харесвате ли новата песен на Светльо и Маги? Мислите ли, че има шанс това парче, ако отиде на Евровизия? Очаквате ли соловите албуми на Лора и Светльо? Може да коментирате новостите около двамата в тази тема във форума!

Етикети: , , ,

posted by G`Fan @ 5:27 сл.об.  
3 Comments:
  • At 12:26 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Не е никак лоша песничката,но не мисля,че ще има шанс на Евровизия...

     
  • At 5:11 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    memodiq - stava, zapomnjashta se
    tekst - NE. ili trjabva da si naemat e-sh ili american teksotpisez, ili da pejat po-dobre na BG.
    ne znam koq tochno e mazkata, no ima neveroqten glas, a svetljo se chudja kak specheli konkursa na slavi - glasyt mu e tolkova nestabilen i mn improvizira....

    kato zjalopesenta e ok, NO ne i za evroziziq. njama gram shans.

     
  • At 11:26 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Само дето е LONELY ;) иначе не е лоша..

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове