понеделник, септември 10, 2007
MTV Video Music Awards 2007
Червената пътека започна малко по-късно от очакваното. Интересното на нея трябваше да бъде моята любимка Nicole Scherzinger, която заедно с рапъра Lil Wayne представи първия си сингъл "Whatever You Like". Е, тя изглеждаше зашеметяващо, танцува страхотно, но не се стара много да пее. Заложи на секси излъчване. Paris Hilton, Lil Mama и Ne-Yo изглеждаха доста зле, не се бяха облякли като хората. Nelly Furtado се появи, както се очакваше, с руса коса и леко подпийнала. Mary J Blige изказа радостта си от съревнованието между 50 Cent и Kanye West за това кой ще продаде повече албуми през първата седмица. Тя сподели, че намира ситуацията за достойна хип-хоп надпревара и се радва, че е запазен добрият тон. Alicia Keys пристигна красива и щастлива от факта, че е завършила напълно албума си "As I Am", който излиза на 13 ноември.


Въпреки, че всички изпълнители изразиха положителни очаквания и нетърпение по отношение на изпълнението на Britney Spears, тя направи едно голямо нищо. Изглеждаше доста зле, направо порнографско. Излъчването й беше едно никакво, сякаш беше отегчена или уплашена от хората. Не си уцелваше плейбека, все едно не знае тескта. Танцът и беше доста скован. Нямаше абсолютно нищо интересно, дори и елементарен сценичен трик при появаването й на сцената. Шоуто продължи доста разочароващо. Церемонията си беше пълен хаос, някои от изпълненията се състояха в някакви клубове по другите етажи на хотела и от тях даваха по 30-40 секунди. Justin Timberlake, който спечели наградата за "Most Quadraple Threat Of The Year" дори прие наградата си от един от клубовете. Rihanna стана носител на наградата "Monster Single Of The Year" за хита си "Umbrella". Beyonce & Shakira логично получиха приза за "Earth-Shattering Collaboration" за разтърсващата колаборация "Beautiful Liar". Тези три бяха и първите раздадени награди. След тях шоуто тръгна в по-добра посока с едно изпълнение на Chris Brown, който представи "Wall To Wall" и "Kiss Kiss", като между двете песни излезе Rihanna, която изпя "Umbrella" докато Крис танцуваше. А аз очаквах, че ще се включи в пеенето.. На Chris Brown трябва да му се признаее, че танцува перфектно и е доста оригинален откъм шоу и хореография. Дори Justin Timberlake му свали шапка и каза, че като е гледал изпълнението се е почувствал остарял. Като стана дума за Justin, на него бе връчена четвъртата статуетка за вечерта - Best Male. И той вече беше в залата. В този момент на сцената най-накрая се качи и водещият Timbaland, но не за да води, а за подкрепа на JT. Наградата за Best Female пък отиде при Fergie, също напълно заслужено, макар че аз не се кефя на този факт. Между последните две награди излъчиха минута и половина от изпълнението на "Ayo Technology" на 50 Cent, JT и Timbaland от тяхното парти на друг етаж в хотела. Много ме е яд, че така го отрязоха. След това уж обявиха изпълнението на Timbaland, а пак се включиха на друга сцена където подканваше тълпата да вика и излезнаха Linkin Park, които представиха втория си сингъл "Bleed It Out". Наградата за Best Group спечелиха Fall Out Boy. Поредната награда, която познах предварително и с която съм напълно съгласен. Rihanna също пропя някъде по партита из хотела, където представи "Shut Up And Drive", от което излъчиха няма и една минута...

Много се радвам, че не съкратиха изпълнението на Alicia Keys. Тя пя на основната сцена и бе представена от рапъра Nelly. Певицата представи за първи път на живо първия си сингъл "No One" и завърши с нейна интерпретация на "Freedom"на George Michael. След изпълнението Jamie Foxx и Дженифър Гарнър представиха наградата за "Best New Artist". Тя отиде при Gym Class Heroes, за което съм потресен и разочарован. Трябваше да спечели Amy Winehouse. Mary J Blige и Dr.Dre представиха наградата за "Video Of The Year", която отиде при Rihanna и Jay-Zза клипа "Umbrella". По мое мнение наградата е незаслужена, тя трябваше да отиде при Justin Timberlake и "What Goes Around", което като клип е много по-изпипано и много по-добро. Трите сестри направиха доста яко съвместно изпълнение към края на наградите. Първо Nelly Furtado изпя "Do It", после Timbaland, Sebastian и Keri Hilson изпълниха "The Way I Are", после Justin изпълни част от "LoveStoned" и накрая всички заедно завършиха с малко "Give It To Me". Това е най-интересното от наградите. Общо взето бяха доста тъпи. Кефи ме, че изпълнителите на няколко пъти призоваха MTV да излъчва повече видеоклипове, а не само тъпи предавания и риалити шоута. Пълният лист с победители вижте тук.

Етикети: , ,

posted by G`Fan @ 3:20 пр.об.  
13 Comments:
  • At 8:07 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    bibito00-БРАВО НА КРИС МНОГО СЕ РАДВАМ ЧЕ СЕ Е ПРЕДСТАВИЛ ДОБРЕ МН МН.
    ЗА РИЯНА ТО СИ БЕ ОЧЕВИДНО ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕ НАГРАДА.СНОЩИ МИ СЕ СПЕШЕ И СИ ЛЕГНАХ НЕ ОСТАНАХ ДА ГО ГЛЕДАМ НА ОНЛАИН НО ДА СИ ПРИЗНАЯ ИМАЛО Е ДОСТА ПРОВАЛИ И АЗ ОЧАКВАХ НИКОЛ ДА НАПРАВИ НЕЩО ХУБАВО НО ТЯ КАКТО ВИНАГИ СЕ ИЗЛАГА ЯД МЕ Е ЧЕ НЕ Е ПЯЛА ХУБАВО .
    И ЗА БРИТНИ СИ МИСЛЕХ САЩОТО СПОРЕД МЕН НЕ СЕ е притиснявала ми просто си се е изожила толкова години на сцената и изведнаж да стане оплашена не ми се вярва да си призная щом казвате че е било сичко зле покраи нея значи е така.
    Както казах миналия коментар на фУРТАДО хич не и утива с руса коса прилича ми на да не казвам какво.
    Сащо е добре че 50 цент си е испял сичко.За Джъстин просто си беше очевидно щото ще го наградят .
    Аз на NE-YO МУ ХАРЕСВАМ НЯКОИ ПЕСНИ НО НЕ ВЯРВАХ ЧЕ ЩЕ БАДЕ ИЗЛАГАЦИЯ Е ВЕЧЕ СЕ ОВЕРИХ ТАКА КАЗАНО Lil mama още от песента на Avril girlfrend(remix)още от там разбрах че не става за певица тва неино рапиране е ужасно а в песента и lip glos няма никаква мелодия е то и за Paris hilton важи сащото излагация.
    Според мен сащо наградите са не заслужени за някои като Cym class heroes които е ужасен 2-те му песни са хубави ама тои не струва нищо.
    Еми мерси за инфото GFAN и без това го не гледах изразих се и мерси !!!:):):):)

     
  • At 10:08 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Абе bibitoo след като не си го гледала какво е това мнение?Как оценяваш изпълненията, наградите само по един пост/мнение?

     
  • At 10:48 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    nali madonna shte6e da predstavq nova pesen?

     
  • At 11:52 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    bibito00-и кво кат не сам го гледала аз си изразявам мнението ако искаш да знаеш .
    Голям зор че е само от един пост и без това прегледах вече кво шоу е било и ако обичаш не ми казваи туи и унуи ясно.

     
  • At 11:54 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    bibito00-че ти си го гледал от тук и си седел да го чакаш не означава че другите нема да го гледат бе човек мисли пак после казваи аи да НЕ СЕ караме ама си е така се ша намера от некаде да гледам шоуто место да седа до един два през ноща.

     
  • At 12:24 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Хайде сега и аз да се изкажа!Моето мнение ще бъде може би малко по-различно от това на останалите, но все пак това си е моето мнение и се надявам да няма сърдити!
    RED CARPET PRE SHOW:Rihanna имаше страхотна нова причиска и готин маникюр, за сметка на това роклята и беше отвратителна и не и стоеше перфектно!За мое голямо съжаление Beyonce също беше избрала неподходяща рокля, която я правеше дебела!Lil Mama също беше направила гаф с облеклото и смешната си идея да прилича на бебе!Pаris Hilton явно беше гледала шоуто Best and Worst dress и си беше взела поука от миналагодишната си изцепка и си бе намерила рокля, която на мен ми напомня на обявената за 2005 фоворитка в облеклото на V.M.A. Gwen Stefani.ЕVE също беше направила добър избор, а Ashanti беше много сладка!
    Изпълнението на Niсol Scherzinger беше сравнително задоволително, като се има в предвид, че това от So You Think You Can Dance беше страхотно!Колкото до роклята, с която се появи(не тая,с която пя) беше направо страхотна
    THE SHOW:
    Както всички и аз очаквах много от Britney Spears,но съм напълно съгласна с Gfan, че тя тотално се изложи!Това Беше най-лошото изпълнение от изпълнител, което някога съм гледала!Първо пееше на Playback, че тя кога ли е пяла наживо!Второ поведението и беше под всякаква критика!Облеклото беше наподходящо, разкриващо прекалено много не чак толкова привлекателното и тяло!Ако се беше пооблякала малко по-вечко нямаше да е толкова зле!И най-важното: че се е притеснявала се е притеснявяла, но това супер много и повлия на изпълнението-нямаше никаква сценична игра от нейна страна, никакво сценично присъствие-все едно излизаше за пръв път на сценена, а танците и , които се очакваше поне те да бъдат на ниво също не бяха, което можеше да се види още от репетицията и.С две думи пълна излагация!Ще ше да бъде по-добре ако не се беше появявала изобщо, защото разочарова много хораааааааа!Дано наистина се оправи и стане отново каквато беше!
    Изпълнението на Chris и Rihanna за мене беше най-доброто за вечерта!Страхотен момент бише също, когато Kanye и 50 Cent излязоха един срещу друг да връчат наградата Most Еarth Shattering Collaboration, на Beyonce and Shakira за Beautiful Liar!Разочарование за мен беше и факта, че Rihanna пя Shut UP And Drive много малко и то от партито на Fall Out Boy, а не на голямата сцена!Супер беше и изпълнението на Alicia Keys, което взриви залата и ме зарадва!И накрая както можеше да се предполага "трите сестри" направиха едно сравнитилно добро закриване!
    Като цяло наградите не ме впечатлиха с нещо особенно, и за мое огромно съжаление с всяка измината година стават все по-тъпи и все по-тъпи!
    Айде, ако има тещо ще ме извинявате!

     
  • At 3:02 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Aбе bibito00 честно си много зле. Научи се да се изказващ като хората, какви са тези несвързани неща, дето ми приказваш! То като гледам, "за тебе също важи излагацията". Бахти и лафчетата дето ги ръсиш. Я кажи от кое село си? И щом не си го гледала шоуто как ще си изказваш мнението бе!? Това твоито и мнение не е щом се водиш от един пост. Доста тъпа кифла си.

     
  • At 3:44 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    abe xora tva tyk da ne e da se karate momi4eto ti e kazalo 4e ne iska da spori i da se kara s teb a ti prodaljavah ee anonimen prestani tova tuk e da kazvame mnenie za nagradite a ne da kazvah koi e tap i koi e umen ako se mislih za nehto pove4e Ok ma pone prestani i stiga ni edosvai tuka v saita qsno ai do tuk ama 4e ste.

     
  • At 3:49 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Абе тапанар такав ти да не се мислиш за нещо повече и престани да ми се праиш на кои сам аз ясно щото ми е дошло до гуша с расправи не ми се качваи и ти на главата ти да не си по добар от мен за случаинос или си по зле щом го натякваш на другите ..
    Не ми се расправа с идиоти като тебе и не сам от село идот ясно ти ако си аз не сам и не се вчитам за селски боклук като теб да ви са нее видело и гадовете аи стига до тук че тва както казва в миналата публикация не е да се караме а да опсаждаме награди ясно и ако обичаш не ме дразни.

     
  • At 4:55 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Ти пък вземи отиди малко да се поучиш на правопис. Ако не си чувала изреченията се отделят с точки, нищо не ти се разбира. И този в предишния пост да не е другото ти аз?

     
  • At 5:22 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Изключително тъпи награди, мн се разочаровах. Не стига, че вече ги няма старите категории и ги замениха с някакви супер измислени, ами направиха ужасно шоу. Бритни си беше откровено гнусна, косата й беше ужасна, облеклото и всичко друго, свързано с нея. А може би неадекватното й държание се дължи на някакви забранени субстанции, знам ли. Мисля, че снощи доказа, че нейната звезда върви с мн голяма скорост надолу. Каквото ид а направи, няма вече да има същия успех. И също така гледах изпълнения от Fashion Rocks и наистина беше мн на ниво,доста бях впечатлен от изпълненията и Дженифър се справи страхотно,и Алиша също.

     
  • At 6:32 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    мале то де ми исползва ника да варви маината си,анонимен извиняваи ма тва аз не сам го писала парво аз гледах шоуто и второ станах в 0:30h през ноща да чакам.Не знам дали ми приемаш извиненията !!!
    Снощи шоуто,беше до извесна степен хубаво,най-ме искефиха Рияна,и Крис,крис как се представиха бяха супер.Бритни не ми хареса тоалета и беше,отвратителен,на Бионсе сащо.
    За Никол аз очаквах нещо повече да направи но и от това горе,долу сам доволна аз мисля че не бе шоуто кои знае какво както казва GFAN наградите не са заслужени Джъстин,трябваше да вземе според мен,повечко но пак е добре ...

     
  • At 5:41 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Алиша се представи страхххотно!! а и само как изпя Freedom! и беше страшно красива! от другите гледах само изпълненията на Рияна и Бритни, и двете не ми харесаха, а и бездруго и двете не ми харесват като изпълнителки..радвам се че Бионсе взе награда..но като цяло си бяха тъпи..

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове