вторник, септември 04, 2007
Happy B`Day Beyonce!
Днес моята любимка Beyonce навършва 26 години. Да е жива и здрава и да ни радва още дълго време с яки песни и хубавия си глас. Нещо интересно около нея е, че преди ден-два е заснела DVD-то към турнето си "The Beyonce Experience" в L.A. Разбира се специално за това шоу Би е потготвила някоя и друга изненада. На края на Destiny's Child Medley-то на сцената са излезнали Kelly и Michelle, за да изпълнят трите "Survivor". За хита "Upgrade U" е помогнал Jay-Z, който за първи път ще вземе участие в заснет концерт на гаджето си. На края на шоуто момичетата Destiny's Child са се появили отново на сцената, за да изпълнят "Happy Birthday" за Beyonce, макар и два дена по-рано от истинския й рожден ден. Носят се слухове, че DVD-то ще излезе около Коледа.

П.С. Едно огромно благодаря на Чефо за всичките обновления докато ме няма. Много съм ти задължен... Аз все още не съм си намерил квартира, не се знае кога ще си имам интернет вкъщи, но слава Богу в университета има wireless, който свободно си ползвам и докато съм там ще правя някакви updates. До скоро!

Етикети: , ,

posted by G`Fan @ 5:16 сл.об.  
2 Comments:
  • At 6:10 сл.об., Blogger Chefo said…

    No problem, довечера пускам бонус компилацията "G`Fan Hits September: Umbrella Version" ahaha :)

     
  • At 9:10 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    bibito00-МНОГО СЕ РАДВАМ GFAN ЧЕ СЕ СЕТИ ЗА НЕЯ ИСКАМ ДАЖЕ ГРУПАТА DESTINY'S CHILD ДА СЕ ВАРНЕ НА СЦЕНАТА А ЗА JAY-Z НЕЩА ДА 4УВАМ ХИХ МЕРСИ МНОГО ДАНО СКОРО ДА СИ НАМЕРИШ КВАРТИРА И ДА СЕ ЗАЛОВИШ ЗА САИТА!!

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове