четвъртък, септември 13, 2007
Няколко думи...
Тъй като напоследък прочетох и изтрих доста коментари към различните постове, в които се плюе заради това, че сайта не се обновява и се възхваляват някакви нови два сайта, които аз не знам и никога не съм посещавал, искам да кажа две-три думи. Първо аз не си взимам почивки, просто нямам физическа възможност да обновявам сайта напоследък, защото както повечето знаят заминах да следвам в Германия и ми трябва време да се установя. През изминалия месец имах доста работа, за да си подготвя пътуването. Едва онзи ден си намерих квартира, в която ще имам нет след 3 седмици. Не знам как си представяте, че се поддържа такъв сайт, явно сте супер отворени! Повече от ясно ми е, че собствениците на въпросните два сайта или техни приятели пишат тези тъпи коментари от злоба. Такива коментари ще бъдат изтривани моментално. Според мен е крайно неуважително към труда на Чефо, който в момента поддържа основно сайта, това което пишат някои хора. Голямо чудо, че два месеца сайта не се обновява както обикновенно и го прави друг човек. В началото на октомври ще имам интернет вкъщи и ще се занимавам много повече със сайта. До тогава който иска да влиза, който не иска грам не ме интересува. Просто да не пише глупости. Да пише хвалебствия по неговите любими сайтове. По време на най-активния сезон от октомври до декември сайтът ще си функцуонира с пълна сила, така че не се притеснявайте. Към тази сила ще включа и доста ревюта на концерти, които съм планирал да посетя - например: Rihanna, Joss Stone, Amy Winehouse, MTV Europe Music Awards и т.н.! Искам още веднъж да благодаря много на Чефо за всичко, което прави. Също искам да благодаря на всички 700-800 посетителя на ден, които посещават сайта. Тези, които плюят мога да се гръмнат. Това е от мен за сега. До скоро!
posted by G`Fan @ 10:54 сл.об.  
10 Comments:
  • At 6:37 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Аз лично искам да ти благодаря за прекрасната работа по този сайт!

    Остави хорската злоба да умре от само себе си. Не си заслужава дори да обръщаш внимание.

    RESPECT to the site crew!

     
  • At 7:21 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    mariahcarey_love

    Благодарение на ТОЗИ сайт, аз имах възможност да си отворя очите за творчеството на доста изпълнители и съм благодарна, че го има. G-fan, радвам се, че те има и правиш толкова много за нас.

     
  • At 8:58 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    G'Fan хич да не ти пука какво пишат някакви си кретени! Сайтът си е великолепен!Много благодаря за огромния труд, който полагате ти и Chefo!!!!
    Пожелавам ти успех в Германия!
    Супер яко да си изкараш на концертите! :)

     
  • At 10:04 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Много си харесвам саита много е добар по мое решение казвяам 4е това,е един от наи-добрите саитове,тези 700 800 човека де влизат в саита не забраваи че влизат и в готиния,ти форум поздравления от мен Gfan ааз поне от чефо сам доволна за,другите незнам .
    Дано сичко да стане барзо в тази германия хих ..

     
  • At 10:30 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    kellyclarkson21

    Аз също искам да благодаря на всички, които поддържат този сайт, защото както бях написала и преди време в един коментар, това е най-добрият музикален сайт, на който съм попадала. Знам, че е невероятно трудно да се устроиш в чужда държава, затова съм много благодарна, че въпреки всичко сайтът продължи да бъде обновяван.
    Успехи и за напред, G'Fan ;)

     
  • At 11:10 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Освен всички да ВИ благодарим за най-страхотния музикален сайт в България, няма какво повече да направим. А онези коментари няма какво да те дразнат, тфа, че някои хора стоят по цял ден пред компа и искат да си излеят гнева към живота тук, техен проблем. Още веднъж мерси много G`fan, Chefo и Senzanine !!!

     
  • At 11:16 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Да си призная честно,допреди да започна да влизам в сайта,смятах че съм наистина доста информиран за това какво се случва в света на музиката.Е,признавам си,че не е било точно така.Много ми харесва сайта като цяло,всичко е категоризирано и човек може да намери това,което търси.
    А конкуренция винаги ще има,това е неизбежно и всъщност е хубаво,че я има.Въпроса е това да те ''Нахъсва'',за да се стараеш винаги да си една стъпка пред другите:)(Живия пример е Мадона)Така и ти,и ние ще сме доволни.
    Поздравления,сайта е чудесен.И все пак исках да питам нещо,незнам дали точно тук е подходящото място-качваш всякаква музика,всичко ново го има,но скоро се появи новия Албум на Селин Дион,а ти така и не го качи.Смятам,че би могъл да качваш и музика от този тип,особено на певици, доказали се като нея.Все още има хора,които харесват и такава музика.Знам,че сайта си е твой,аз само изкавам мнение като потребител.
    Успех и късмет!

     
  • At 12:42 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Пич, въобще да не ти пука. ;) За мен сайта е най-добрият. ;)

     
  • At 11:30 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Браво Gfan!Само така!Хич да не ти пука какво говорят другите!Сайта си е твой и ще си правиш каквото искаш!Пък и по-вече от нормално е като си в друга държава да ти трябва малко време да се настаниш т.н.!Аз лично не съм забелязала сяйта да не се обновява често.Напротив!Това сигурно е един от най-често обновяваните сайтове!И твоите заместници си вършат перфектно работата!Само така продължавайте напред!!!:)))

     
  • At 12:44 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    харьков порно
    портал виртуального секса
    секс беременных видео
    японское бесплатное порно
    секс знакомства кемерово

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове