неделя, август 05, 2007
World Charts

Тази седмица имаме леки промени в Billboard Hot 100. Сингълът на Plain White T's, е изместен от първата позиция от Sean Kingston и песента му "Beautiful Girls". Keysha Cole прави най-големият скок тази седмица с песента си Let It Go. Тя се придвижи с 20 позиций и сега е под номер 26. Първото място в Billboard 200 и тази седмица е за Now 25 - Various Artists, а най-голям дебют прави албума на Prince - Planet Earth, заставайки на 3та позиция в чарта. В Billboard Pop 100 Sean Kingston отново измества на 3та позиция Plain White T's и "Hey There Delilah", с неговата "Beautiful Girls" и така застава начело на чарта, следван от Fergie и "Big Girls Don't cry". Fantasia и тази седмица е на върха на Billboard Hot R&B/Hip-Hop Songs с песента и "When i see you". Тази седмица тя е следвана от Fabolous feat. Ne-Yo и песента "Make me better" под 2ра позиция и отново от Ne-Yo, този път с "Do You", на 3та позиция.
В официалната airplay класация на САЩ - Mediabase няма промяна в топ 3 - Fergie отново е на първо място с "Big Girls Don't Cry", следвана от "Beautiful Girls" на Sean Kingston и от "Hey There Delilah" на Plain White T's.
Има леко разместване в Еропейската официална класация - euro Top 20. Rihanna остава на върха с "Umbrella", но този път на 2ра позиция след нея е Mika с "Relax", а на 3то място остава Enrique с "Do You know". Най-голям скок, от 55 място на 16то, правят Azad и Adel Tawil
с песента "Preason Break Anthem".
В Дания нямаме промяна на първите две места.TV-2 с S.O.M.M.E.R. отново са първи, а Mutya Buena с "Real Girl" отново е на 2ра позиция, този път следвана от Rihanna с "Umbrella".
На върха на UK чарта отново е Timbaland с "The way I are", следван от Kate Nash и Rihanna.
Timbaland запазва и първото си място в Словакия, където този път е следван от Fergie и "Big Girls Don't Cry".
И тази седмица Rihanna е на върха на чарта в България. Този път е следвана от Enrique и "Do you know" и Sunrise Avenue с
"Fairytale gone bad". Gym Class Heroes и " Cupid's Chokehold" тази седмица падат на номер 4, следвани от Justin Timberlake с "LoveStoned"


Етикети: ,

posted by Senzafine @ 12:41 сл.об.  
1 Comments:
  • At 3:24 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    ama kade se glasyva za tezi pesni be xora az sam nova i ne razbiram tyk vse ohte ni6to ako moje da mi kajete????

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове