петък, август 31, 2007
Britney Spears с две нови песни...
Две нови песни на Britney Spears изтекоха в интернет през последните два дни. Според Billboard парчето "Gimme More" ще бъде официалният първи сингъл на певицата, т.е. парчето, с което ще направи голямото си завръщане. Да видим дали нея ще изпее на наградите на MTV на 9ти септември. Другото парче се казва "Cold As Fire" и е продуцирана от T-Pain и се очаква да влезе в новия албум. Това е за песните; аз вече живея в Германия, но още не съм си намерил квартира, така че ще има още около седмица и нещо, в които може да не обновявам. Искам да благодаря на Алекс, която поддържа сайта. Ето и песните:

Етикети: ,

posted by G`Fan @ 11:05 сл.об.  
11 Comments:
  • At 7:49 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    bibito00-tiq 2 pesni gi sluhax ohte onzi den ti se seti da gi ka4ih tiq 2-pesni too pri vas e bah ti zadrastenata rabota..

     
  • At 7:56 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    права си 4е става задрастена работа и то прекалено сега пак няма да 4ерпаме инфо аз си мислех 4е ще баде нещо ми ония идиот chefo нема ли да ка4и нещо а??
    ПОне до като те нема ами и вие имате тука некви расправии уф.
    До кат ви мислех 4е сте як саит сега се обеждавам 4е се лажа за това ще 4акам една седмица в другите два саита до като вие се сабудите.
    А и песните ве4е минаха из другите саитове много закасня!!!:(:(:(

     
  • At 8:31 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Абе g'fan в кой град си в Германия,
    аз на края на септември заминавам за Есен да следвам.

     
  • At 12:22 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Не съм съгласна, че сайта не е хубав. Според мен е най-добрият, на който съм попадала (не става въпрос само за обновяване, но и за цялостната организация на сайта). Вярно, че напоследък качването на нови материали закъснява, но всички знаем че си има причина за това - G'Fan е в Германия, а явно заместниците му не се справят така добре, като него. Все пак се надявам скоро G'Fan отново да поеме работата по сайта.

     
  • At 1:02 сл.об., Blogger G`Fan said…

    Много съжалявам хора, но нямам какво да направя. Нямате си идея колко е трудно да се изнесеш в нова държава, да се устройваш, да търсиш квартири и т.н. и то сам. Затова проявете малко разбиране...

     
  • At 1:12 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    A be pesnite verno li sa novi? Glasa i e ujasno detski.. She kajesh sa i ot pyrvite pesni :D blq

     
  • At 4:29 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    абе който не харесва сайта да не влиза на мен лично ми харесва и ме кефи т'ва е :)

     
  • At 8:56 пр.об., Blogger Viper said…

    "права си 4е става задрастена работа и то прекалено сега пак няма да 4ерпаме инфо аз си мислех 4е ще баде нещо ми ония идиот chefo нема ли да ка4и нещо а??
    ПОне до като те нема ами и вие имате тука некви расправии уф.
    До кат ви мислех 4е сте як саит сега се обеждавам 4е се лажа за това ще 4акам една седмица в другите два саита до като вие се сабудите.
    А и песните ве4е минаха из другите саитове много закасня!!!:(:(:("

    АБЕ ЕЙ СУЛЬО, ТО СИ Е КАЗАНО, КАТО НЕ ТИ ИЗНАСЯ НЕ ВЛИЗАЙ БЕ.Я ДА ТИ ПОКАЖА СЕГА ДЕНЯ НА ТИЯ, КОИТО КАЧВАТ И ТВОЯ.

    1.ЦЯЛ ДЕН ТЪРСИ ИНФО И СЕ МЪЧИ ДА ПРАВИ ОБЛОЖКИ, ЗАРАДИ ТВОЯ КЕФ.КАТО ГИ КАЧИ НЯКОЕ ДЕТЕ КАТО ТЕБЕ ПИШЕ, ЧЕ НЕ Е ДОВОЛНО И ВСИЧКО ИЗГЛЕЖДА НАПРАЗНО, НО НЕ Е.
    2.ТИ-ЦЯЛ ДЕН КИБИЧИШ У ВАС, ПРАВИШ К'ВОТО ПРАВИШ И РЕШАВАШ ДА ИЗТЕГЛИШ НАГОТОВО НЯКОЯ ПЕСЕН, ОТ НАГОТОВО НАПРАВЕНИЯ ХУБАВ САЙТ И НАГОТОВО ДА ПУСНЕШ НЯКОЙ АБСОЛЮТНО БЕЗСМИСЛЕН КОМЕНТАР, КОЙТО ПОКАЗВА НЕ КОЛКО СИ ВЗИСКАТЕЛЕН, А КОЛКО СИ ТЪП/А И КОЛКО КОМПЛЕКСИ ИЗБИВАШ НЕ ВЪРХУ КОЙ ДА Е, А ВЪРХУ ТЕЗИ КОИТО СЕ ГРИЖАТ ЗА ТОВА НА ТЕБ ДА ТИ Е КЕФ.

    2 ДЕНА ЗАКЪСНЕНИЕ И ВЕЧЕ ОРЕВА СВЕТА.НИЩО ХУБАВО НЕ СТАВА ЗА МАЛКО ВРЕМЕ СУЛЬО!ИЛИ ТИ СИ ПРЕКАЛЕНО БАВЕН, ЧЕ НЕ ГО ОСЪЗНАВАШ ИЛИ СИ ************.
    ДА НЯМА ПОВЕЧЕ ТАКИВА КОМЕНТАРЧЕТА, ПОНЕ ГИ НАПИШИ ГРАМОТНО И СМИСЛЕНО, ТА ТОГАВА ДА ИМАТ НЯКАКВО, ДОРИ И МАЛКО, ЗНАЧЕНИЕ.

     
  • At 11:21 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    не знам за тия де се оплакват ама аз в тоя саит няма да влизам повече до като си мислех 4е ония двамката ще водят те то4но обратното не водят саита а GFAN сега то като си намери квартира не го обвинявам 4е няма да може да ка4ва ама на мен до токава ще ми запукат ушите докато си милсех xposeto i awarda за смотани саитове то4но обратното сега се уверих 4е са доста добри ве4е и от gfan те поне си ка4ват секи ден инфо няма зна4ение 4е мога да срешна и в единия и в другия еднакви песни но важното е 4е са си оделиле време да ка4ат по нещо саита award де по4ти никои не пише на коментарите и но важното е 4е ка4ват и то редовно и наи накрая се усазнах и аз ето ве4е моите любими саи4ета.
    www.award-music.blogspot.com
    www.xposeme.blogspot.com :P:P

     
  • At 2:16 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    SAmo deto vuprosnite saitove sa ka4ili vsi4ko sled kato sa go svalili ot tuk...ako ne zabelqzva6 datite....

     
  • At 8:21 пр.об., Blogger Viper said…

    Добре сега за какво пишеш ненужни коментари?
    Да не мислиш, че като не влизаш тука, много ще ни домъчнее за теб, напротив.Или си доста тъп/а или си ИЗКЛЮЧИТЕЛНО нагъл/ла.
    И тия сайтчета.Ами в award, не виждам абсолютно никакъв дизайн, а плюс това както горния човек каза, качват нещата след като ги качат нашите админи тук.
    Да не говорим за xpose, че само като му видя шапката и ми става лошо, да не говорим за това, че няма коментари от постъра при над 70% от пуснатите песни/албуми/новини.


    "Аз повече няма да влизам тук..бля бля"
    GUESS WHAT? NOBODY CARES.

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове