неделя, юли 22, 2007
Rihanna - Don't Stop The Music (видео)
Вчера Rihanna гостува в предаването 106 & Park на BET, за да представи двата си нови клипа - "Shut Up And Drive" и "Don't Stop The Music". Първото го имаме отдавна, а второто може да си изтглите от този пост. Клипчето не е нищо особено, просто една Rihanna, която се забавлява в дискотеката, нито има хореография, нито нещо забележително. Като цяло е приятно и си отива с песента. Според мен трябваше да се постарае повече, имайки предвид, че това е една от най-добрите песни в албума й. По време на интервюто Rihanna сподели, че следващият й сингъл ще бъде "Hate That I Love You" (feat. Ne-Yo). Това си беше очакван ход, за жалост грешен според мен, но ще видим. Имайки предвид големите имена, с които ще трябва да се съревновава от септември нататък...Както и да е, приятно гледане на клипа:

Етикети: , ,

posted by G`Fan @ 1:04 сл.об.  
4 Comments:
  • At 3:02 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Качеството е отвратително ...

     
  • At 4:15 сл.об., Blogger G`Fan said…

    Айде са глупости, чак пък отвратително не е. Не е добро, но става за гледане, чува се песента добре и така. Не може да има DVD рип веднага след като е представен клипа. А аз нямам BET в нас, че да го рипна.

     
  • At 7:43 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Всички мои видеота са такива и аз да и призная ги предпочитам. Защото аз ги гледам на компютъра ми, а риповете мн бавно се свалят!!! Аз съм много нетърпелива... Мерси много за клипчето, чаках гооо!!!!!!

     
  • At 8:58 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    RIHANNA se s nehto me iznenadva 4esno kazano sega s taq pesen ostanah dovolna sahto za klip4eto i moite sa takiva ama gi slyhkam i gi gledkam mnogo e dobra super e !!!!!!!!

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове