понеделник, юли 02, 2007
Концертът на P!nk падна...
Ето официалният press release:

Въпреки надеждите на българските фенове се оказа, че звездата няма да може да пее, както и у нас, така и на следващата дата в Австрия, съобщиха официално организаторите на събитието SME. Въпреки обявената втора дата за концерта, той няма да се състои.

Певицата е доста по-добре, от кацането си в София, но според лекарите тя трябва да пази гласа си поне още няколко дни. За сведение Пинк не е почивала последните 170 концерта.

Всички, закупили билети за концерта, ще могат да получат парите си обратно от 6 юли (петък) на касите, от които са взети.

ПИНК и нейният мениджмънт се извиняват на многобройните български фенове за причиненото неудобство и се надяват София да бъде включена в следващото турне на певицата.

Снощи нямах възможност да си напиша мнението по въпроса и затова сега го правя. Не я обвинявам жената, тя не е виновна, че е болна. Предполагам, че и на нея не й е приятно да разочарова хората, да не говорим, че тя губи и пари от цялата работа. За разлика от оная фръцла Jennifer Lopez, P!nk си има много уважителна причина. В крайна сметка трябва да си пази гласа. Жалко, че това е поредният провален концерт на поп изпълнител в България, след Jennifer Lopez в София и Anastacia в Несебър. Може би някой друг път...

Етикети: ,

posted by G`Fan @ 11:23 сл.об.  
51 Comments:
  • At 6:44 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    майната и

     
  • At 10:17 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Майната им- и на Пинк и на Джей Ло!!!
    Все като реша да ходя на концерт и го отменят... писна ми!!!

     
  • At 12:03 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Е що все така става у нас?!?

     
  • At 12:04 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    и нас да ни извинят,защото аз няма да слушам Пинк вече

     
  • At 12:11 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Като не слушате Пинк, та ще и накривите на оная работа...

     
  • At 1:47 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    J.Lo може да е фръцла, ама поне не отказва на хората да им подпише рисунките след като са прелетяли хиляди километри и са чакали часове пред хотела, заразлика от надутата Beyonce. А колкото до P!NK аз го очаквах

     
  • At 1:53 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    абе g`fan ти си много запознат бе... само дето всички чухме как Пинк се разпява и видяхме колко малко бях пред стадиона, много ясно, че е видяла колко сме малко и си е заминала... фръцлата Дженифър Лопес поне не кара хората да я чакат 3 часа пред един тъп стадион и не си измисля глупови причини, заради, които не е дошла

     
  • At 2:58 сл.об., Blogger G`Fan said…

    Имам приятели и в SME и в холдинга, който организира Jennifer Lopez. Така че няма да споря с вас. Да много съм запознат и затова мога да си давам мнението. А вие сте безкрайно повърхностни и незапознати, супер злобни, анонимни и много отворени. Вярвате на слухове като това за рисунките за Beyonce. Beyonce за разлика от Jennifer Lopez не си е повярвала още, че да си позволи да отложи турне,с доста продадени билети, без да спомене причина или поне лично обръщение. Нито пък има някакви ебаси изискванията за престой някъде.
    Когато отмениха концерта на P!nk оставаха повече от 2 часа до качването й на сцената. В пресата беше обявено, че тя ще пее от 21.00. Това, че повечето нормални хора отиват на концерта в посочения на билета час, а не 3-4 часа по-рано, не значи, че не е имало хора. Освен това, тя не е видяла, че има малко хора и да си тръгне, а стои още в София, за да се лекува. Много ми е интересно ако някой такъв анонимен злобен индивид като вас пее 170 концерта как ще издържи и как ще си запази гласа. Но вие сте много отворени, само знаете да плюете. Да Jennifer Lopez е тъпа овца, защото подмами феновете си да си купят билет, отложи дати и накрая отмени турнето без да изтъкне причина. И после организаторите на концерта у нас направи парти, за да се изконсумират специалните й кафета, семки и т.н. други лиготии.

     
  • At 4:11 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    само дето не са слухаве, защото има и клипчета. А това, че Beyonce е била на вечеря с феновете си и не е позволила да я докосват, прегръщат, да разписва и т.н. и това ли е слух? не не е! И Jennifer може да си е отменила турнето, но поне като види феновете си не ги подминава. И това също го има на клипчета.
    И ако Джен е овца, то Бионсе не остава по-назад. Може да няма изисквания, но има лошо отношение към феновете си! И след като ти си позволяваш да обиждаш даден човек, то защо аз да не мога? Би не би постигнала нищо, ако не беше баща й, а Джен е постигнала всичко сама. И това с рисунката е 100% истина, както и това с вечерята. А да и не е ли време малко да поотслабне или поне да се стегне, щото ми писна да й гледам сланините. Дженифър поне си е стегнала задника преди да го развява!

     
  • At 4:40 сл.об., Blogger G`Fan said…

    Като има клипчета айде дай ги бе! Аз за разлика от теб съм имал възможността да се убедя, че Beyonce е безкрайно мила и земна. Дай ги тия клипчета с вечерята! Нали много знаеш! В статията, която си чел/а става въпрос за срещите с фенове преди концертите, където охраната казва феновете да не я пипат, целуват и бля бля. Но за сметка на това тя пръгръща и целува по бузата всеки. Бил съм там и знам за какво става въпрос. А ти само стоиш и четеш клюки. Злобар/ка!

     
  • At 11:27 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Гледах го това клипче и ми прилича на тъпо извинение.На легло, не може да говори а тръгвали за следващият концелт.Инфекция а до два - три дни щяла да се оправи.BULLSHITS

     
  • At 10:01 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Дайте някакъв друг линк към това изявление, тоя нещо не бачка нормално при мен...

     
  • At 12:42 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    ето го клипчето
    http://www.youtube.com/watch?v=EFXz4yG820s&eurl=http%3A%2F%2Fbeautiful962%2Eyuku%2Ecom%2Ftopic%2F3868%2Ft%2FBeyonce%2Dgets%2Dmean%2Ehtml%3Fpage%3D1
    и после пак кажи, че не е истина това е с рисунката. ето и правилата за срещата й с феновете в Дъблин
    No Bags
    No Kissing
    No Questions
    No Touching
    No photos UNLESS YOU PAY
    No presents (not even from children)
    Jennifer може да си отмени концерта, но поне не се отнася така към феновете си. Може да не съм я виждала, но познавам много хора, които са я виждали и мога да ти кажа, че тя сама им предлага да им подпише снимките и рисунките, заразлика от Beyonce, която се е взела прекалена на сериозно. И ми е много интересно как само тези, които не я харесват за злобари. А ти който обиждаш почти всички останали не си?!?

     
  • At 1:55 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Спрете да се заяжате де...Темата въобще не е тази,която обсъждате.Пинк няма да има концерт,Дженифър също не направи,Бионсе къде я вкарахте?!?!

     
  • At 2:04 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Съжалявам,G'Fan, но понякога прекаляваш в защитата си на Би. И не е нужно да обиждаш Дженифър, за да доказваш колко е страхотна Би. Както някой каза, Дженифър сама си е постигнала всичко и е една от най-богатите и влиятелни личности в шоубизнеса.Във фенски сайтове Дженифър сама оставя поздравления за фенове и позволява да я снимат и качват клипчета с нея чрез фенската група Jlo Crew. Така че айде без това "тъпа овца"

     
  • At 3:06 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Добре, кой го интересува коя е по-добра? G'Fan нека се обсебва с Бионсе, нека други се обсебват с Дженифър... И кво? Най-важното е, че тук става дума за концерта на Пинк, който се отложи и ми развалиха кефа... Някой няма ли да даде нормален линк за изявлението?!

     
  • At 4:17 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Абе необвинявайте Пинк вее.Няма вий да решавата кой концерт да бъде направен кой не.Взехте си билети,концерт няма да има е отивайте взимайте си парите и си трайте квото е станало станало.Човешко е жената не може ли да боледува?И на време си предупреди !Браво!Джей Ло , Бионсе -хахаха лигли смешни не може да стъпи на малкият пръст на Пинк.Първо четете пресата тогава пишете.Ако не сте видели в стандарт пише че при следващото турне б-я ще се поллзва привилегий.По добре здрава и без концерт тука от колкото болна и кой знае дали ще се оправи.А тези които се оплакват че са от провинцията и че са дали пари за път голяма работа.Нали пак видяхте софия няква малко екскурзийка си напраихте.и ся като чувам аз повече няма да я слушам,върл противник съм й вече.... кой плашите?някой да го интерисува кво ще праите?да отмени и 100 концерта тука аз пак ще съм й фен щото знам че влага много труд,емоций в свойте песни и концрти и се отдава изцяло на публиката си и феновете!дано другата година дойде пак.
    И тя има разходи и то доста!
    Браво Пинк!

     
  • At 4:38 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Браво я... Точно така. А мен и още маса хора 100% ги интересува просто филмчето с изявлението, любопитна съм да го видя и чуя... ?!?

    Кво толкова сте се разпищяли...

     
  • At 6:34 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Emi basi vqrno, 4e e gadno, 4e sa se nadqvali mnogo da q vidqt i sa 4akali s neturpenie, no nqkoi hora prosto prekaleno ostro reagirat. Vse pak ako si istinski fen, nqma sled edin otlojen koncert da q namrazi6 i da spre6 da q slu6a6. Az daje i tri koncerta da si otmeni moqta lubima izpulnitelka ne bih q psuvala, proklinala i vsqkvi prostotii koito iz4etox po adres na pink. ne q za6titavam, ne sum i koi znae kakva fenka, ama e prekaleno.
    Puk za tva koi bil zemen i koi se naduval - si4ki izvestni malko ili mnogo se naduvat, 6toto vse pak sa zvezdi i imat razni pri6tevki i iziskvaniq. po4ti vsi4ki sa edin dol drenki tui, 4e nqma nujda ot takiva sporove.
    Puk i daje lubimata ti izpulnitelka da e super naduta, kvo ti puka nali haresva6 muzikata, koqto pravi i ti nosi radost.Drugoto nqma zna4enie.

     
  • At 6:45 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    за това ли говориш ;) http://life.dir.bg/2007/07/03/video1849140_0.html ИЗВИНЕНИЕ :(

    Lililita ако искаш пиши на thebiggestpinkfan@abv.bg

     
  • At 6:54 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    защо ли всички се нервеят???!!! може би защото с БГ всеки си прави каквото си иска.. и не знам как може да изръсиш,че Пинк е предопредила навреме,че няма концерт като беше 7 часа(концерта почваше от 8) когато съобщиха,че концерт няма да има

     
  • At 8:18 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    ми да ти кажа няма да е зле да четеш кво пише горе и по други сайтове преди да пишеш .Концерта й започва в 21:00.И да 2ч е много добре за нейното състояние.и е нормално толкова време тя от къде да зне кога ще се разболее?!много глупави изказвания!Смешна работа!

     
  • At 8:27 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    вий таз жена я възприемате като някъв робот.на всеки трябва да одиса на желанието.един се оплаква че отменила концерта.друг пък че не казала на време.друг пък "майната й".никой не ви кара да я харесвате на сила и да ходите на нейн концерт.кат не я харесвате не пишете глупости по нейн адрес.а си гледайте онея джлота и бионсета.

     
  • At 8:33 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Съжалявам, че няма да е свъразно с темата, но мразя думата провинция!thebiggestpinkfan, извинявай много, но не се бий в гърдите, че си софиянец-и какво от това, нали цяло лято всичките идвате във Варна, повярвай ми, никога не съм ходил в София и не мисля, че е голям пропуск. Отиди и наречи Ню Йорк провинция, защото според софиянците всичко извън пределите на столицата е провинция.
    "Нали пак видяхте софия"...скрий се бе, смешник!Ако нещо въобще има да й се гледа.

     
  • At 8:53 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Не съм този който трябва да се скрива.И не съм от СФ,а от Вн и относно провинцията.Самоо аз да го пишаааа ..... поразгледай във форумите и ще видиш,че голямата част от софия възприемата както ти каза всичко извън софия "провинция"

     
  • At 8:56 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    ако става въпрос кой е ходил в сф и кой не и аз не съм ходил там.но има такива които не са ходили в сф и отиват покрай концерта а лсед като концерта е отменен поне си имал възможност да я видиш.така че трай!

     
  • At 9:11 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    айде остави ме да знам в колко почва концерта... на самия билет... на плакатите пише 20.00 ако си сляп/сляпа си е лично твои проблем! Пинк може да започва да пее в 21.00,ама преди нея нали се сещаш,че има подгряващи.!БТУ аз силно се съмнявам,че е била тук защото никой не видя снимки от пресконференцията,която е задължителна и няма как на 1ви сутринта да не е имала такава...дори снимки от летището нямаше а все някой е трябвало да чала там

     
  • At 9:18 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    някой щото тръгнал да слуша подгряващите БГ-та.ако не знаеш пинк е била навлякана с шалове шапка и палто(тъй като била БОЛНА) малко трудно ще се разпознае.щом искаш да мислиш че не е била тука щом н еотиде в кемпински да провериш?!като незнаеш непотвърдена инфо си трай!

     
  • At 9:19 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Абе thebiggestpinkfan не те ли е срам да се излагаш така и да продължаваш да го правиш... толкова простотий една след друга си е бая сложно

     
  • At 9:25 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    абе аз бях до тук изразих си мнение не ми се влиза в задълбочени спорове.не не ме срам!

     
  • At 9:28 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    е тфа че си дъ биггест фен не значи нищо.. ти все едно си бил до хотела и лично си я обвил в шалове.. >_>

     
  • At 9:35 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Е ти пък от къде знаеш,че не съм бил в хотела и не съм я увивал в шалове ;) а?Аз вярва,че е тук за тва ти казвам,че ти като невярвапш отивай и я провери!и кво да значи ника ми??????? поясни де

     
  • At 9:41 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Aми извинявай ама бахти екскурзийката до София... 350 лв за по-малко от 2 дена да дадеш за цялата си екскурзийка...

     
  • At 9:47 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    е добре де.кой те е карал да седиш в хотел или там квото и да е.пътни общо 50лв от варна за мен щеше да ми излезе нз ти от къде си и как.храна даа сложим евентуално 10-20лв.отиваш стуринта или ако има по удобен влак(автобус) 1-2ч преди концерта кефиш са и ако има влак(автобус)след концерта си тръгваш.малко скапан ама нали си си напрай удоволствието.аз ако можех да отида(просто тази седмица не ми позоляваше) щях да го напрая така.но всеки с предпочитанията си.като искаш да я видиш кво да се прай тряя дадеш малко пари на вятъра.

     
  • At 9:48 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    това го имам предвид ако не беше се отменил концерта в неделя и вторника.а иначе 350 лв найстина е ужасно.това е екскурзия до няква страна съседка

     
  • At 10:43 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Абе смотла!... като е знаела, че е бола още два дни преди това защо не е предопредила?!... Представям си колко хора са се набутали с по 350 лв за да могат да я видят, а тя ни прецака! Следващият път и да ни изпее химна ще е малко! Джей ло поне беше предопредила доста дни по- рано!

     
  • At 10:46 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Е мислила е че ще се оправи.Мамка ти!Престани да я въртиш тая Джей Ло.Пинк НЕ е ДЖЛ!!!

    НАПРАВО Я РАЗПЪНА НА КРЪСТ!

     
  • At 10:47 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    с моя коментар, коментарите стават 40 и нов световен рекорт :D

     
  • At 10:50 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Да бе, как без хотел? Последния влак от София за Варна тръгва 11.30... Проблема е че дадох 350 лв на вятъра ЗА ДА я видя, не за да отида до София и да не ми се покаже.

     
  • At 10:50 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Applause!

     
  • At 10:51 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Еми такъв е животът!Нищо не е сигурно!

     
  • At 10:57 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    и при следващият ще ходиш ли?

     
  • At 11:05 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Такъв е животът хахаха Пинк си има милионите, а тук 350 лева си цяла заплата... знаеш ли колко пот и нерви е имало докато бъдат изкарани и след това с лекота да бъдат пропиляни за някаква си Пинк, която дори и едно интервю не даде

     
  • At 11:16 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Права си.Но риск има!

     
  • At 11:17 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    не бързай с интервютата не може болна да говори хората казаха че едва говори.има време.

     
  • At 11:48 сл.об., Blogger G`Fan said…

    Потресен съм как има 47 коментара като повечето са глупости и злобни изказвания и заяждания, а към постове с новини и музика едвам има по 2-3 коментара. Т.е. хората обичат цирк и скандал, не се интересуват от музиката явно.

     
  • At 12:01 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Как да коментираме музика като тя не ни попя? Какво да коментираме? Тя не ни даде материал за коментиране?!
    И не е вярно, че е била болна до такава степен, че да не може да говори, защото по- горе е написано, че се е разпявала...

     
  • At 12:09 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Е добре,къде се е разпявала?Нали не е в Б-я как са я чули да пее ;) ?

     
  • At 12:32 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    E как да не е била? Била е в хотел Кемпински Зографски и са я прегледали лекари от клиника Торакс значи е била тук... аз лично не я чух, защото слушах Нели Фуртадо пред стадиона :( Може в хотела Росица Новева да я е оплашила хаха

     
  • At 9:09 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    :D тожа за Р.Н много правилно казано БРАВО ! :D
    Ми има много хора с големи съмнения,че изобщо не е идвала в Б-я.Дори да е така бележката нищо не доказва както тя е пларила УЖАСЯВАЩАТА сума от 75.60 за прегледа за толкова пари могат да ти издадат и друга в БГ ;) .
    Но АЗ лично МИСЛЯ,че тя наистина е имала НЯКАКВИ здравословни проблеми и е била в БГ!

     
  • At 8:05 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    strahna izlagaciq stana kolko li xora si beha zakypili bilet no kakto vinagi nehto ne se polu4ava ot pink i ot j.lo po me kefi j.lo makar i da e fracla po me kefi vav si4kooo

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове