четвъртък, юни 28, 2007
Beyonce открадна интрото си за BET


Интрото от жестокото изпъление на Beyonce от наградите на BET и интрото от изпълнението на Kylie "Come Into My World" от Fever Tour 2002 са напълно идентични. Знам, че доста от вас се пукат от кеф и като гледам е по-интересно да се коментира това и да се плюе, отколкото да коментирате някои албуми или пък постовете с новини, но това е в природата на българина да плюе и злобее. Фактите са, че изпълнението на Beyonce е доста по-добро от това на Kylie, че идеята с роботите Beyonce най-вероятно е взела от идола си Michael Jackson от турнето му по времето на History. В един от репортажите си след шоуто тя е казала, че е била вдъхновена за интрото от стар филм. От същия филм се е вдъхновила и Kylie. Ето и снимката от обложката на въпросния филм "Metropolis":



Така че, нито Kylie, нито Beyonce са измислили този момент с роботите. Сега знам, че всички ще ревнат, защото съм казал, че Rihanna краде от Beyonce са предишните MTV награди. Но това е съвсем различно, изпълнението на Rihanna не е било откраднато, но е направено от същия хореограф със същите танцьори. Rihanna постоянно се "вдъхновява" от Beyonce и сама си го признава момичето. Затова нека веднъж завинаги да прекратим този излишен цирк с това кой от кого окрал и взел. Никой от артистите на нашето време не е открил топлата вода. Всикчки правят музика, всеки от споменатите артисти тук има яки парчета. Някои са по-талантливи от други, но такъв е животът. Важното е, че изпълнението на Beyonce е зарадвало нейните фенове и помага на сингъла й и че изпълнението на Kylie е зарадвало нейните фенове по време на турнето й. Айде peace..

Етикети: , , ,

posted by G`Fan @ 8:19 сл.об.  
17 Comments:
  • At 8:52 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    е,нали не е лятала,хихихи

     
  • At 9:18 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Nz ama za men nqma nikvo zna4enie koi ot kogo e otkradnal!Qko e i na DVETE!Ka4i nqkoe novo video G`fan!Mersi za nagradite i v dvete strani!

     
  • At 9:29 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Nqma kakvo da se izvinqva6 4e si kazal 4e Rihanna otkradna na Bee izpulnenieto za6toto tova e taka gledah na jivo tezi nagradi i mi se kja4iha 4ervata v gurloto kato vidqh kak gadno go e otkradnala Beyonce i da vzaimstva ne6to to e edini4en slu4ai a Rihanna vze stila i klipovete na Beyonce i na nein drub izgradi kariera i uspehi i sega dori da si smeni stila ve4e nqma efekt kato predi tova e vzela si4ko na gotovo ot Bee

     
  • At 9:32 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    vseki 4ovek si ima mnenie. e, moeto e 4e tva e tapo....golqmata rabota, koi ne krade ot drugite! ni6to lo6o...

     
  • At 10:53 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Emi ти нормална ли си? Rihanna изградила кариера на гърба на Beyonce??? Rihanna си е талантливо момичето стига с тези глупави сравнения.Не съм съгласен Rihanna да се намесва навсякъде където става дума за Beyonce в случая за въпросната статия от G`Fan разбирам че искаше да даде пример но не трябваше ОТНОВО да намесва Rihanna.

     
  • At 12:14 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Когато един изпълнител се издъни с подобно нещо, както в случая с кражбата на Бионсе от Кайли, и феновете му, и той самият трябва да го признаят. Кайли е вдъхновението в случая, тя е първата, направила подобно нещо в музикалния бизнес и сега Бионсе или коя и да е друга, няма право да го повтаря. Или ако го направи, както в случая, да си носи последствията.И не мисля, че в случая видяхме нещо повече от едно посредствено изпълнение, гарнирано с кражба. В интерес на истината една Сиара беше много по-атрактивна.

     
  • At 6:54 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Естествено че Рияна копира Бионсе (краде не е точната дума според мен), това е всеизвестен факт вече. Още повече че самата Риянка ни най-малко не се смущава да си го каже, все едно е повод за гордост.
    Еми, напълно съм съгласна с теб. Както ти си изпаднала в ужас, когато си гледала Рияна как копира Бионсе на наградите, така на мен ми се додрайфа когато гледах за първи път Umbrella. Рияна може да си e сменила стила, но това съвсем не значи че е спряла да копира Бионсе. Предполагам си забелязала че 90% от движенията и поведението на Рияна в клипа всъщност принадлежат на Бионсе, тези които не го виждат трябва да са слепи.
    Искам само да кажа че причината да пиша тези неща за Рияна не е защото не я харесвам, аз съм и фенка, но истината си е истина и дори феновете трябва да я признаят,колкото и да не им харесва.

     
  • At 8:02 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Статията е повече за Beyonce ама естествено някой индивиди няма какво да кажат и веднага се хващат отново за Рияна.Имам чувството че беше намесена колкото да обере калая и кражбата на Бионсе да остане настрана.

     
  • At 9:50 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    И между цялата тая караница тука, аз да кажа, че наградите BET много ми харесаха и изпълненията бяха жестоки :)))

     
  • At 10:35 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Вечната защита на Бийонсе... Кайли е много по-идейна!

     
  • At 11:15 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Ei ste publikuva6 li nesto za Kylie?

     
  • At 12:19 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Abe molq vi, 6tom stava duma za beyonce, tq ne moje da e otkradnala ni6to, estestveno 4e tq se e "vduhnovila". Ne govorq samo za tozi slu4ai, a po princip.
    Izpulnenieto na Kylie mi haresva mnogo pove4e, tova na beyonce otnovo e pridrujeno s cinagiq.
    I stiga ve4e namesvahte Rihanna, kakto se vijda momi4eto ima golqm uspeh, ostava da kajete 4e se dulji na tova 4e kopira Beyonce.Aman ve4e, Beyonce ne e sutvoritel na sveta, i neznam za6to nqkoi hora si mislqt, 4e vsi4ki ot neq gledat.
    Nqma da e zle da ste malko po obektivni.

     
  • At 3:52 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Много по-логично е Би да се е вдъхновила от Michael Jackson, а не от Кайли, защото му е фенка!

     
  • At 11:08 пр.об., Blogger Simeon K. said…

    Не ме интересува кой от кого е крал (в изпълнението на Бионсе има и елементи от Матрицата, ако искате да се дозаядете) - важното е че е направила шоу и че танцува невероятно !!!

    PEACE everybody !!!

     
  • At 11:41 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Аз не харесвав Майкъл Джексън ама харесвам Бионсе и щом тя му фенка значи се е вдъхновила от него,а не от Кайли!!!!

     
  • At 1:09 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    E kak Beyonce 6e kopira we..Tq e nad vsi4ki ostanali,nali znaete :)))
    Bah,ne moga da razbera kuv e toq subektizum,vduhnovila se..Mdam.Predi vreme na Europe Music Awards vsi4ki opliuhte Rihanna,6toto e okrala Beyonce.A sega,kogato i Beyonce se proqvi po tozi na4in,se okazva,4e tq prosto se e "vduhnovila"..Prosto,No Comment.

     
  • At 10:53 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Айде стига глупости! Бионсе си е копирна машина и е адски тъпо да се твърди, че признатия грях не е грях! В Beautiful liar & Deja vu защо имитираше движенията на Шакира? И Бионсе кога е парвила тея движения с чадъра в Umbrella? Глупости и за финал: Кайли се е спревила много по- добре, а Бионнес е имала 5 години да се представи по- добре, а не го е направила...

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове