сряда, юни 27, 2007
Награди на BET 2007
Снощи "малко по-далеч" от Софийския Народен театър се състояха още едни музикални награди, разбира се на светлинни години от родните. Като се замисля това са може би едни от най-яките церемонии за музикални награди някога. BET е американски канал за цветнокожи, за тези от вас, които не знаят! Големите победители на тазгодишната церемония са двете големи звезди от филма "Dreamgirls" - Beyonce и Jennifer Hudson - с по две статуетки. Jennifer Hudson, която бе отличена за "Най-добър нов артист" и "Най-добра актриса", откри шоуто заедно с легендата Jennifer Holiday, която играе Effie в оригиналния мюзикъл "Dreamgirls". Двете изпълниха емблематичното парче "And I'm Telling You I'm Not Going". Beyonce, която взе наградите за изпълнителка и видеоклип на годината, безспорно направи най-доброто изпълнение на вечерта, представяйки новия си сингъл "Get Me Bodied". Всъщност това изпълнение си беше събиране на Destiny's Child - на сцената с нея танцуваха Michelle от групата и сестрата на B - Solange. Непосредствено след Beyonce на сцената се качи Kelly Rowland, за да представи с участието на Eve парчето "Like This". Миксът на двете певици от Destiny's Child завърши със събирането на трите на сцената и танцуването върху ритъма на "Like This". Невероятно изпълнение, което доказва за пореден път, която е най-добрата женска група на всички времена и защо Beyonce е наистина велика. Съчетанието от танци и пеене на живо е феноменално! Такива опити направи и Ciara, която изпя микс от "Like A Boy/ That's Right", но при нея моментът с пеенето дори не се доближи до това на B. Иначе танците й бяха жестоки и много ме изкефи. За T.I. вчера беше голям ден - освен, че излезе новият му албум, той изпълни на сцената на BET Awards своя сингъл "Big Things Poppin". Второто ми любимо изпълнение на вечерта беше това на Diddy с участието на Keyshia Cole и Lil Kim. Те представиха "Last Night" по много як начин. Ne-Yo също се качи на сцената, за да изпее "Because Of You/Make Me Better", като за второто му помогна рапърът Fabolous. Erykah Badu направи много як трибют към Diana Ross, която също уважи церемонията. Rihanna, която обяви в шоуто на BET 106&Park, че ще пее на наградите с Jay-Z и Usher, който беше обявен като performer на сайта на наградите, не излезнаха да пеят. Това беше много груб гаф от страна на организаторите. Но всичко им е простено, шоуто беше невероятно, водещата Mo'Nique беше култува. Най-слабо сякаш беше изпълнението на 50 Cent. Тук може да видите всички победители от наградите.

Female R&B Artist:
Beyonce
Male R&B Artist:
Ne-Yo
Group:
Gnarls Barkley
New Artist:
Jennifer Hudson
BETJ "Cool Like That" award:
Gerald Levert
BET Viewers Choice award:
Birdman & Lil Wayne, "Stuntin' Like My Daddy"
Collaboration:
Ludacris featuring Mary J. Blige, "Runaway Love"
Video of the Year:
Beyonce, "Irreplaceable"
Best Hip-Hop Artist:
T.I.
Gospel Artist:
Kirk Franklin
Actress:
Jennifer Hudson
Actor:
Forest Whitaker


А сега ви давам линк към почти всички изпълнения от церемонията. Някои съм ги спестил, защото не вярвам да са ви интересни, тъй като изпълнителите не са популярни тук, а и не съм пускал материали за тях...Невероятно шоу, още веднъж го казвам. Свалете си и гледайте, всичко си заслужава:

Етикети: , , , , , , , , , , , , ,

posted by G`Fan @ 9:45 сл.об.  
9 Comments:
  • At 12:53 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Гледах снощи клипчета от наградите. Беше ми интересно да видя Кели, на която винаги съм симпатизирал. Но каква беше изненадата ми, когато видях Бионсе да излиза на сцената, копирайки едно към едно изпълнението на Кайли Миноуг на "Come into my world" ot "Fever tour" 2002. Не стига, че направи това нагло плагиатство, но и не блесна нито с глас, нито с някакво поведение на сцената: обичайното тръшкане и крачене с огромните си бутове, като вместо да пее крещи върху до дупка увеличените беквокали. Може би сте видели и самата декоранция при нейното изпълнение - надписите отзад, които падаха. Бионсе да не си мисли, че турнето на Джанет Джексън от 2002 за "All for you" e забравено вече. Вижте изпълнението на "If" от него. Така на Бионсе, чийто провал го съзирам в близко бъдеще, изкопира две от най-големите имена на световната сцена само в рамките на едно изпълнение - Кайли и Джанет.

     
  • At 1:43 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Ее направо изпълнението на Кели ме изпълни, мн яко, направо нямам думи, а накрая, като излязоха и останалите от Destiny's, беше невероятно. Макар да не харесвам Beyonce съм съгласен, че по-велика женска(а за мен и въобще) група не е имало и скоро няма да има. Та тъй като рожденият ми ден е скоро смятам да си пожелая Desitny's Child да издадат нов албум, защото опредлено това мн би ме зарадвало. :)

     
  • At 1:56 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Мен най ме изкефиха изпълненията на Диди , Кийша Кол , Лил Ким(Last night)Нийо - Do you i Сиара.Относно изпълнението на Бийонсе не беще кой знай какво.Не ми хареса.Спорет мен TLC са много по-яка група от Destiny's child.Peace

     
  • At 2:03 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Dvete Jennifer sa velikolepni!

     
  • At 3:52 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Can someone reupload Jennfer Hudson's performance, please!!! To any site, it doesn't matter!

     
  • At 7:31 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Изпълнението на Бионсе НЕ ми хареса...Копирането на Кайли Миноуг беше очевадно...А G-fan говори, че другите копирали от Бионсе...Ами тя да не би да спи...И тя копира...

     
  • At 8:00 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Умолявам ако някой може да ми каже откъде да си дръпна цялото шоу.Искам да го гледам цялото,но не знам къде да го намеря.Мерси предварително.

     
  • At 8:02 сл.об., Blogger G`Fan said…

    Цялото шоу го няма в интернет.

     
  • At 11:01 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Определено най- добре се представиха Кели Роуланд и особено Сиара, макар и да си спестяваха на моменти пеенето!
    Ееех, Сиара, само така се обличай!!

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове