сряда, юни 27, 2007
ММ награди за 2007
Снощи в Народния театър "Иван Вазов", София, телевизия ММ раздаде за девети път годишните си музикални награди. За жалост това беше и най-слабата им церемония за всички тези девет години. Определено нямах нерви да я изгледам и само от време на време гледах какво се случва. Любо от "Те" беше избран за водещ и доста се изложи. Залата на театъра беше полупразна. Наградите като цяло изглеждаха като "читалищно мероприятие", на което някакви аматьори си представят творенията. Атмосферата според мен беше ужасна, целите награди бяха доста тъмни и отблъскващо заснети. Gravity Co. отнесаха четири награди, не всички от тях заслужени. Колкото и да не понасям КариZма те доста повече си заслужаваха наградата за "поп-денс албум". Други две напълно абсурдни награди са тази за изпълнителка на годината (Белослава) и дебют на годината (Leepra Deluxe). Дебютантите за първи път ги чувам и съм сигурен, че не съм единствен. Белослава с нейната "позитивна наглага" и емоционалност ме отврати. Освен, че нищо не е направила тази година, за разлика от Мария Илиева, която издаде жесток албум, се държа като все едно й е промит мозъка и показа, че не е особено умна. Графа разбира се също трябваше да получи награда, която аз бих дал на Крум. Относно изпълненията - всичките бяха под всякаква критика. Плейбек та се не трае, липса на креативност... Накрая това смешно изпълнение на Васко Найденов беше съвсем подходящ финал за този пълен "цирк", наречен награди на ММ за 2007. Най-хубавото в церемонията беше посланието на Nelly Furtado, с което тя благодари за наградата за "Най-добър чуждестранен клип". Пълният списък с наградите вижте тук. Ето и някои моменти от церемонията, които се отличиха:

Етикети: , , , , , ,

posted by G`Fan @ 8:57 сл.об.  
8 Comments:
  • At 9:51 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Npulno suglasna sum 4e nagradite bqha ujasni!Scenariq be6e stra6no slab vode6tiq ima6e lo6o prisustvie i oplita6e ezika si na po4ti vsqko izre4enie!Tolkova zle be6e napraveno 4e sqnkata na preminava6tata kamera minava6e nad glavata navode6tiq.I na si4koto otgore suvpadnaha sus izklu4itelno grandioznite BET Awards,koito tazi godina bqha za6emetqva6ti i izpulneni s neveroqtni izpulneniq kato to va na Beyonce estestveno!

     
  • At 11:51 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    kachena li e nqkude cqlata ceremoniq?? molq vi kajete zashtoto bqh backstage a tam mikrofonite ne se chuvat puk iskam da vidq vsichko..

     
  • At 12:12 сл.об., Blogger G`Fan said…

    В arenabg я има цялата церемония

     
  • At 12:41 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    I na mene izob6to ne mi haresaha tiq nagradi!!!!!!Moje6e i mn po-dobre da se napravqt

     
  • At 2:53 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    samo na men li ne mi se otvarq faila ot arenata?? s kakvo go otvarqte vie

     
  • At 3:51 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Абсолютно всеки има право на коментар. Само ви моля да не обиждате хора, които не познавате. Белослава бе по-изненадана от всички вас взети заедно, че спечели и за това се държеше така на сцената.
    Пак казвам - това си е твоя сайт и можеш да си пишеш каквото си искаш, но моля да не обиждаш поне Белослава, ако не я познаващ лично и не ти е направила нещо лошо.
    Мерси,

     
  • At 5:33 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Абсолютно съм съгласна с Джифен и Еми,нямам какво повече да добавя исках просто и аз да изрзя отвръщението си от тазгодишните награди, следващата година няма дори да си правя труда да включвам тв-то.

     
  • At 11:20 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Не познавам Белослава, но това не ми пречи да кажа, че не трябваше тя да получава наградата за певица пък даже и да я номинират!!!

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове