вторник, април 17, 2007
Lemme Upgrade U
Лора Владова и Светозар Христов вече нямат нищо общо със Слави Трифонов. Те са първите артисти на A-Productions и след 10 дни ще атакуват радио ефира с нов сингъл на два езика. Българската версия носи оригиналното заглавие "Нова песен" и е с участието на Устата, а английският вариант се казва "My Way Back". Текстовете и на двата варианта са на Лора, а музиката е на Светльо и Веселин Калчев. Клип ще се снима до края на месеца. Очаквайте скоро официалните им сайтове и профили в myspace, където ще може да чуете парчетата, преди да излезнат в макси сингъл другия месец. Очаквайте тук най-новото около тях. Ще ви издам, че в макси сингъла ще влезне като бонус нова версия на "If You Come Baby", в която са махнати фолк елементите. Новите песни са записани в студиото на Графа и са жестоки!

Това е официалната обложка на третия албум на Rihanna "Good Girl Gone Bad". Друга новина е, че Rihanna ще вземе участие в новия албум на Fabolous, който носи заглавието "From Nothin' To Somethin'" и ще излезе на 12 юни. Rihanna приключи снимките на клипа към "Umbrella", което парче получава страхотни оценки от критиците, които смятат, че Rihanna е израстнала вокално и като артист, но е сбъркала, че е включила Jay-Z в този сингъл. Носят се слухове, че в новия й албум ще има дует с Beyonce, но аз смятам, че това няма да се случи. Ще се разбере на 5 юни.


Ashanti ще издаде през лятото новия си албум, който носи заглавието "Incredible". По него тя е работила с Pharrell Williams, Polow Da Don, LT Hutton и други. Включила е колаборации с Jim Jones, Snoop Dogg и нашумелия в Америка Robin Tickie. Дали първият сингъл ще бъде "You Can't Deny It" или ще ни изненада с ново парче все още н есе знае.Освен с нов албум Ashanti може да се похвали и с участието в новия "Resident Evil". Дано завръщането й да е по-добро от предишния й албум, който да си призная не ме впечатли много и не ме накара да го изслушам втори път.


Тази седмица Justin Timberlake се сдоби с четвърти пореден #1 сингъл в Billboard и това е парчето "Give It To Me" от албума на Timbaland, с негово участие и с това на Nelly Furtado. Официално потвърдено е, че той записва с Madonna за новия й албум. Освен с нея работи и с Duran Duran по песента "Night Runner", която ще е първи сингъл от новия им албум. Междувременно той е на турне в Европа и подготвя двоен нов сингъл - "LoveStonded" за Европа и "Summer Love" за USA. След турнето му предстои да издаде DVD с някой от концертите, информация за което очаквайте скоро.


След като сключи брак през изминалия месец Usher може да се конценрира върху завърщането си на сцената. Първият сингъл ще се казва "The Realest", това потвърди продуцентът Jermaine Dupri и добави, че парчето е посветено на съпругата на Usher и е избрано за пилотен сингъл, заради големия си заряд. Албумът на изпълнителя ще излезе през есента и според слуховете ще се казва "The Untold Story". За сега Usher може да чуете в ремикса към актуалния сингъл на Omarion "Icebox".



От няколко месеца насам ми се случва в коментарите на 2-3 пъти да прочета как аз крада идеи и музиката от друг блог и по-конкретно блога на Кевин от Испания! Това е пълно безумие, единственото общо между двата блога е това ,че качват най-новата музика. Кога той първи, кога аз не е важно и двата варианта се случват! Блогът ми не е копиран от никъде, идеите са си изцяло мои, музиката я взимам най-малко от 40 сайта и форума, така че някой да претендира за нещо е признак на злоба и простотия. Случвало се и тук песни да изтичат за първи път в нета и това са "Woman Like Me" и "Deja Vu" на Beyonce, които лично съм записал от американски радиа и съм качил тук и във фенклуба й. Както и да е, очаквайте тази седмица три-четири специални поста, посветени на някои от актуалните турнета в момента.

P!nk наистина ще идва в България, това го казвам за тези, които не са разбрали! Това ще се случи на 1 юли, в София на стадион Академик. Билетите са на цена от 30 до 50 лв и вече се продават в билетния център на НДК, както и online тук! Междувременно актуалният й US сингъл "U + Ur Hand" се изкачи до #14 в Billboard тази седмица. Сетлиста й за концерта в София може да видите във форума, а пък до ден-два от тук ще може да свалите същия концерт на аудио, но от Лондон.




Kelly Rowland от Destiny's Child е напълно готова с втория си албум, който носи заглавието "Ms.Kelly" и ще се появи на пазара на 26 юни тази година. Първият сингъл от него "Like This" с участието на Eve вече набира скорост, а от скоро е официално избран и вторият - "Ghetto" с участието на Snoop Dogg. В албума ще влезнат 11 песни и една интродукция. Освен изброените до тук това са: "Comeback", "Work (Put It In)", "Flashback", "Every Thought Is You" , "The Show (feat. Tank)", "Still In Love With My Ex" , "Love", "Better Without You" и "This Is Love". Изредих ги както ще са подредени в албума. Тази снимка не е обложката!

Етикети: , , , , , , , ,

posted by G`Fan @ 9:30 сл.об.  
7 Comments:
  • At 11:34 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    IrrepLASeAbLe`:
    eeeeeeee bravo :D mersi za infoto :D
    mn bravo :D

     
  • At 11:43 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    IrrepLASeAbLe`:
    lelel be 4ovek nqma smisal da se vprqga6 zaradi dumite na qnkoi 4e imitara6 drug nqkoi:D tova pak ne e trqbvalo da go vzema6 centralno teq ploski i plitki izkazvaniq ne sa vajni ti si davai napred sas saita 4e e super azx tyka kisna i radavam refresh po 10 pati an den :D mn e qko a na koito ne my haresva da ne vliza nikoi na na nikoi ne nalaga ni6to :D
    aide `be happy` like me *

     
  • At 11:46 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    offff zabravih da pitam samo siguren li si 4e biletite za pink sa do 50 lv 6toto az razbrah 4e iamlo ot 50 do 80 lv? i u+ ur hand ne e li mn stara pesen 4e sega se izka4va v billboard ili e bila single samo za europe? :D i zaradi tova...kakto i da e a za summer love na justin mn qka pesen :Di koga 6te ka4i6 albuma na kelly? 4e mn i se radvam :D

     
  • At 11:52 сл.об., Blogger G`Fan said…

    Албумът на Kelly ще го кача в момента , в който го докопам т.е. някъде в началото на юни.

    За билетите на P!nk знам, че първите 3000 билета са по 20 лв, но нямам идея дали има от по 80.

    "U & Ur Hand" тепърва е сингъл в US от тази пролет.

    Няма как да не се връзвам на коментарите, щото е ужасно много работа да се поддържа този блог и е много гаден шамар като някой тъпак типично по български каже, че е взаимстван, само защото той току що е открил интернет и е намерил подобен блог и на принципа, че българското винаги е крадено и нали се сещаш.

     
  • At 11:56 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    IrrepLASeAbLE`:D
    aham 10x 4ovek :D za oto4neniqta a kolkoto za tova dr abe gledai sega ti pravi6 tova koeto pravi6 e super qko 4e go pravi6 6toto ima mn kato mene deto raz4itat za pove4eto muzika na teb az li4no ti se vazhi6tavam 6toto tva deto go deistva6 e super qko i davai vse taka az daje ti kato nqma6e 3 dena net bqh pobarkal vsi4kite mi priateli s toq sait i za6to ne ka4va6 ni6to novo tai 4e super si davai si tvoite raboti i taka :D

     
  • At 12:06 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    IrrepLASeAbLe`:
    az ne 4e se izjivqvam kato psihoanalitik :D ama ti mn dobre trqbav da znae6 4e s vsqka otgovornost sledvat otgovornosti i 4e trqbva da razbere6 4e ne vsi4ki hora sa dobrojelatelni pove4eto sa zlobni i az neznam za6to no....a i ti ne si slance da ogree6 na vsqkade i da se haresa6 na vseki taka 4e po spokoino i svikvai s kritikata :D

     
  • At 8:31 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Обложката на Рияна е тъпа,както и предполагам целия албум ще е.Много ме кефеше мацката преди,но след 'убавата Umbrella-ella-ella вече нищо нейно не може да ме впечатли.
    Много се надявам на Ашанти да е качествен новия албум,но като чух You Can't Deny It малко се съмнявам...
    На Джъстин и двете песнички много ме радват и съм хипер хепи,че ще са му сингли (най-вероятно ще са последните сингли от Future Sex/Love Sounds).
    Как е възможно Ъшър да се е оженил и аз да не съм разбрала,добре че си ти Джифен,че да ме просветлиш.Имаш ли някакво инфо коя е щастливката (съпругата)?
    Да се похваля,че преди 2 дена си купих тикетче за концерта на Пинк и то хванах промоцията от 20 кинта,за това който ще си купува да побърза.Иначе цената на билета е 30 лева за полето,40 кинта за трибуната и 50 кинта за ВИП зоната.Може да сте сигурни че шоуто ще е неповторимо!!!

    Джи,мерси за огромното инфо.Нямаш си идея и аз колко се нервя като прочета коментар на някъв неблагодарен тъпак.Не стига че му поднасяш сичко на тепсия и той трябва само да си направи усилието да си свали музиката,ами пак недоволно.Не знам какво да кажа просто,за такива хора няма определение.Но ти не го взимай прекалено навътре,все пак хората,които правиш щастливи с работата си и които са ти много благодарни са 100000 пъти повече от неблагодарниците!
    P.S.Преписах се за пореден път-сори!

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове