понеделник, март 05, 2007
G`Fan Hits March 07
Най-накрая се разреши проблемът с upload-а в data.bg, но пък за жалост имат проблем със системата за плащане и не мога да си купя още дисково пространство, което значи, че докато не им изтече гратисния период може и да не мога да качвам в data.bg! Както и да е, да ви кажа по едно-две изречения за песните, които съм включил в третата компилация за тази година. Първата песен е на Beyonce и Shakira и това е cd rip на варианта без арабската част в средата т.е. на радио версията. Песента "You Can't Deny It" на Ashanti е подгряващ сингъл за новия й албум "Incredible", който трябва да се появи в края на песента. В парчето участва рапърът Jim Jones. За тези от вас, които не се сещат коя е Chilli, ще припомня, че тя е една от rnb групата TLC. Тази година тя ще издаде своя дебютен албум "Point Of View", за който за писали Akon, Timbaland, Will.I.Am и Missy Elliott. Последната участва и в обявения за момента първи сингъл от диска - "Straight Jack". Трети сингъл от албума на Diddy "Press Play" е колаборацията му с Keyshia Cole "Last Night", която достигна върха на музикалните чартове в Литва, Латвия и Естония. Kelly Rowland от Destiny's Child ще издаде втория си солов албум "Miss Kelly" на 26 юни като за първи сингъл е избрала хип хоп парче - "Like This" с участието на една от любимите ми рапърки Eve. Друга r&b звезда също е на път да издаде многоотлагания си четвърти албум "Liberation" на същата юнска дата. ОФициалният първи сингъл от албума е песента "Lock U Down" с участието на Lil' Wayne, чийто видеоклип ще бъде заснет в края на март в L.A. Една гореща колаборация от две горещи мадами носи заглавието "Winning Women" и ще влезе в дебютния соло албум на Nicole от PCD, който носи заглавието "Her Name Is Nicole". Следват cd rip на новия сингъл на КариZма, които бяха прецакни на финалана на Евровизия и втория сингъл на Katharine McPhee, който е доста по-живичък от дебютния. Нови сингли от Melanie C, Jessica Simpson, Natasha Bedingfield и Jamelia също присъстват в компилацията за поп привкус. Macy Gray се зъврща на сцената с албум, носещ заглавието "Big" и първи сингъл от него "Finally Made Me Happy". Shaggy и No Angels също присъстват с comeback сингли. Да не забравя да спомена и присъствието на новия #1 в Billboard, а именно дебютантът Mims с неговия хипхоп сингъл "This Is Why I'm Hot". Надявам се обложката да ви харесва, макар че не я направих такава, каквато планирах и каквото бях обещал - разлина. Приятно слушане:

Етикети: ,

posted by G`Fan @ 1:41 пр.об.  
10 Comments:
  • At 11:47 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Mnogo raznoobrazna musika, strahotni pesni – super si.

     
  • At 2:58 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Мен пък въобще не ми харесват. Песента на Rihanna & Nicole... леле... На съвсем, ама съвсем друго нещо се надявах. То поне да пееха, пък то... Другите песни не ги изтеглих всичките, щото няколко ми бяха предостатъчни (на Chilli, Ashanti, Kelly, Mya, Natasha и др.). Както казах, не ми харесват изобщо.
    А Каризма защо да са били прецакани на Евровизия?! Според мен беше избрана правилната песен. Първо, че е по-оригинална, и второ, тия Каризма са толкова лигави, че просто не е истина.

     
  • At 5:15 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Ми значи изобщо не си гледал евровизията, щом говориш така ;)

     
  • At 1:34 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Гледах, да, просто явно си тълкувам по различен начин думата "прецакани". ;) На мен в случая ми прозвуча като "несправедливо ощетени" и затова не се съгласих. :) Мисълта ми беше, че си беше съвсем редно Елица и Стоян да спечелят, тъй като от всички участници според мен те бяха най-добрият избор. Интересни са... А що се отнася до Каризма - изобщо не ми хареса и песента, и всичко! Ако това, че Елица и Стоян победиха всички останали, включително Каризма, означава, че Миро и Галя са прецакани, то ОК, прецакани са. :))

     
  • At 10:02 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Аман от Бийонсе и от американска музика!

     
  • At 12:25 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Aman ot hora koito ne cenqt truda na drugite. Vmesto da si blagodaren che ti kachva muzika... Mnogo merci za pesnite G'Fan. Super sa!

     
  • At 4:29 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Na Natasha novata e jestoka :)))

     
  • At 1:30 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    hah kolkoto do karizma i az mislq 4e sa ligavi taq galka malka mnogo ysileno rakomaha6e na evroviziq s teq 6alove kak ne s eoplet neznam hah sadba :D
    sa6to smqtam 4e teq deto spe4elihga sa dobri zaradi narodnite motivi v pesenta za6toto trqbav da pokazvame tqh na sveta smqtam 4e s tova sme silni :D
    a na beyonce i shakira e mnogo qka :D az kak vi BEYONCE mnogo q haresvam :D
    a pesenta na rihana i nicole mn me drazni mn tapa kakvo mi recitirat tam i te ami to kakvo da s eo4akva te i dvete nemogat da peqt poprincip ako gi slu6ate na jivo....uh mn zle taq nicole na edin koncert v tyrcia ...uh mn vika be...:D a i tova deto go peqt otna4alo rihana ...nicole..a poznaite na koe mi prili4a..da podskaja na shakira i beyonce :D
    abe drugite pesni sa dobri :d bravo na G`FAN

     
  • At 11:13 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    ne mi dopada stra6no pesenta na beyonce i shakira tam kato sa napraveni po4ti edni i sahti ne e mnogo dobre ne me kefi :(:(:( na ashanti taq e mnogo tapa only you e mnogo po dobra i klip4eto ne e za ispyskane koito go e gledal dano da my e xaresalo chilli ne sam q sluhala za p.diddy my e edna ot nai qkata dyetna pesen i klip ama i samo ohte nehto toiq sait za hip hop li e ili da ima sahto za teq smotaniqci karizma i dr pone ako hte ima nehto samo za hip hopa da ima ne se obijdaite gfan ama si e taka pone za mene tova e isklu4itelno tapo ako ne namirate informaciq i vkarvate za tex togava po dobree ostavete starite novini moliqvi 4e e mnogo tapo i posle pishete 4e se oplakvame ako me razbirate posledvaite mnenieto mi ..

     
  • At 11:15 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    mnogo tapa e taq galka mraza q osobeno grupata i karizma
    i naistane samo rakomahe na evroviziq s tiq shalove i race ba ti tapanarkata e offff

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове