петък, януари 26, 2007
Katharine McPhee - Katharine McPhee (2007)
Katharine McPhee е един от двамата финалисти в миналия сезон на American Idol, но за жалост не успя да спечели състезанието и остана на второ място. Сега вече това е минало и тя е на път да покаже на всички колко са сбъркали, избирали ония изрод Тейлър за победител. На 30 януари излиза дебютния й албум, който е озаглавен просто "Katharine McPhee". Лично по мое мнение това е един от най-добрите поп албуми напоследък. Не е нещо оригинално и нечувано, но въпреки това е добре направено и изпипано. Katharine пее много хубаво и успяла да смеси страхотни бързи парчета като "Open Toes", "Do What U Do" и "Dangerous" с красиви балади като "Each Other", "Better Off Alone" и "Ordinary World". Харесват ми и текствоте на песните.Първи сингъл от диска е парчето "Over It", което определено не е най-доброто в албума. То напомня на JoJo и нейния хит "Leave (Get Out)". Препоръчвам на всички да си свалят албума, защото това ще е един от силните дебюти тази година и съм сигурен, че момичето ще има много успех. Искрено се надявам и в България да я завъртят.

posted by G`Fan @ 1:51 пр.об.  
4 Comments:
  • At 12:31 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Албума е прекрасен! Всичките песни са изпипани и са страхтни! Наистина дано да я завъртят и в България...Ordinary World e страхотна балада, а пък от по-бързите ми харесват засега Open Toes и Dangerous.

     
  • At 2:15 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    6te moje li da slojite albuma na snoop dog?

     
  • At 4:08 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    gfan, molja te kachi noviq albuma na mika pleaseeeee. znam, che e leak-nal:)

    tozi album shte byde golqm hit!!!!

     
  • At 9:48 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Възхитителна мацка! Албумът е много добър, но фаворитите ми са Dangerous (цял ден я въртя), Open Toes и Over It. Усилено работя по зарибяването на други хора по тази яка мадама ;)

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове