петък, ноември 03, 2006
MTV Europe Music Award 06
Европейските музикални награди на MTV за 2006 бяха най-тъпите такива награди от 3-4 години насам. Наистина съм потресен! Като цяло не ми хареса как нагласено и предвидимо бяха раздадени статуетките. Една от най-големите дивотии беше наградата за най-добър албум на Red Hot Chili Peppers. Тъп бозав рок албум, от който има само един що годе приличен хит сингъл "Dani California". Но MTV си точат тия RHCP от доста време и нямаше как да не им дадат награда. Depeche Mode пък били най-добарата група??? Доповръща ми се като го разбрах това. И изобщо всички тия псевдо рок групички включително Muse, The Killers и подобни ми лазиха по нервите през целите награди и не мога да разбера кой им се кефи въобще. Да отидем на изпълненията. За мен най-добре се представиха Justin Timberlake и Nelly Furtado. JT пя mix от "Sexy Back/My Love/LoveStoned" и определено откри подобаващо церемонията. Нямаше много стил в изпълнението, което пък при Nelly Furtado беше на лице. Ремиксът на Maneater, който изпълни беше също жесток. Изпълнението на Diddy на "Come To Me" с оная лигла Cassie, която освен, че пя на playback (благодарим ти Боже, защото тя не може на живо да върже и един верен тон) се опитваше и да танцува. Snoop Dogg пя с Pharrell и наблегна на старото си парче "Drop It Like It's Hot" и накрая завърши със съвсем малка част от новия си сингъл с R.Kelly (той не беше там) "That's That". Що за малоумие е да пееш толкова старо парче не ми е ясно...

Какво е това, което виждате ли? Ами това е една истина! Rihanna нарочно и отявлено изкопира изпълнението на Beyonce от същите тези награди преди 3 години. Само, че за разлика от монтажа, който фенове на Britney бяха направили със снимки на изпълнението на B на "Ring The Alarm" от VMA's, този монтаж е реален и на видео, а не просто съвпадение със снимките (б.а. на видео изпълнението на Brit ни най-малко няма общо с това на Beyonce). Rihannaка опаче изкопира цялата част, в която мъжете повдигаха и премятаха Beyonce. На всичкото отгоре тия тъпаци от MTV й дадоха награда за Best R&B при положение, че Beyonce и Mary J Blige бяха в категорията! Да ви светна MTV, че Rihanna пее pop, а не R&B и тази награда беше по-абсурдна от това Кати да получи награда за Best Male. Думи нямам!!!
Като цяло съм супер щастлив, че Christina и Justin взеха наградите за Best Female и Best Male! Да са им честити! MTV гадно се изгавриха с Madonna, което не им прави чест.

П.С. Очаквайте довечера G`Fan Hits November 06` !!!
posted by G`Fan @ 12:52 пр.об.  
26 Comments:
  • At 12:14 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    G`Fan 6te ka4i6 li nqkakvi video izpylneniq ot nagradite?

     
  • At 1:56 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Искам само да ти напомня, че феновете определят кой да спечели, а не MTV. Единствено наградата за дебют, тази година носеща заглавието FutureSound, беше определена от всички изпълнители. Не може все Кристина и Бийонсе да взимат.

     
  • At 3:51 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Не знам кой ти е казал, че си голям музикален спец, но имаш нужда от психоаналитик. Rihanna си пее RnB, ама май не си мн наясно с това. Разбрахме вече, че обожаваш Beyonce, но моля те спри да я пробутваш, заслужено нищо не спечели, защото имаше мн по-добри от нея тази година-Rihanna,Christina Aguilera,Nelly Furtado. Никак не бях съгласен със самите награди, но наистина ние ги определяме. Факт е, че колкото и да не харесвам Depeche Mode, те си имат голям набор от фенове, които са от по-възрастната аудитория. Не ми харесва нито един от тези, които спечелиха, защото си е факт, че Madonna и Nelly Furtado направиха най-големите хитове, но никой не ме пита, милиони хора гласуват от разл. държави с разл. музикални вкусове, така че не съм и много изненадан от наградите.

     
  • At 4:26 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    tova koeto kazvate izobshto ne e vqrno nagradite naistina bqha mnogo mnogo kofti a tova che zritelite opredelqt pobeditelite e pylna zabluda za nas fenovete chist predtekst da si davat nagradite na koito si iskat i s koito sa v sdelka
    na tozi svqt nqma nishto chestno, koito i da ti go kazva luji. ot opit vi kazvam

     
  • At 5:18 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Evanescence i te duhnali supata, zaradi koi? zaradi the killers e prosto mi se povdiga >;(

     
  • At 5:32 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Това е забавно-не мисля,4е Rihanna копира Beyonce,ама нали Beyonce e любимката тук и тя е най-копирана,може и да обсъдим всяческото желание на Beyonce да прилича на JLo,което се забелязваше пред 2-3 години

     
  • At 6:27 сл.об., Blogger G`Fan said…

    Да, ще кача някои изпълнения по-нататък като ги имам в хубаво качество. Иначе няма смисъл.

    А за този отворенгяс дето си мисли, че Rihanna пее R&B и че аз имам нужда от психоаналитик мога да му кажа да си го начука някъде. "S.O.S" и "Unfaithful", заради които Rihanna взе награда са чиста поп музика и ако на теб ти се струват R&B значи си музикален инвалид.

    Beyonce не е копирала J.LO. Няма нужда да копира некадърни крави.

     
  • At 6:27 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Наградите бяха много зле. А светът не се върти около Бионсе. Не, че съм фенка на Рияна, но това с вдигането на ръце не е измислено от златната Бионсе и може всеки да си го прави, да не говорим че си го има в клипа на SOS. И въпреки, че Рияна не пее точно R&B повече заслужаваше да спечели, все пак направи по-големи хитове в Европа и в момента е по-харесвана от Бионсе от европейците.

     
  • At 6:37 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Ей, момче ти си музикален инвалид. Май си единственият дето смята,че Рияна пее поп-къде сложи Рияна до Мадона и Бритни-нищо общоооо, със същият успех мога да кажа,че любимата ти Бейонсе, която е супер уникална и невероятна, и кадърна, пее Метъл. И Дженифър може да не пее добре,колкото Бейонсе, но има стил и класа, който Бейонсе отчаяни изкопира. Даже си спомням как в едно списание бяха направили сравнение за това как Бейонсе най-случайно се облича с дрехи като на JLO-начукай си го ти, компютърно генийче!

     
  • At 6:39 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Наградите не бяха чак толкова лоши, въпреки че Gnarls Barkley определено не трябваше да взима награди, жалко, че Shakira i Nelly Furtado не взеха нищо. Колкото за Rihanna, всеки, който разбира достатъчно добре от музика, знае, че тя пее R&B,а това, че копирала Beyonce е пълна простотия, по-смешно нещо не бях чувала, за да се изживяваш като музикален критик първо се научи да даваш безпристрастни мнения..

     
  • At 7:03 сл.об., Blogger G`Fan said…

    lol "S.O.S." и "Unfaithful" били R&B, да не повярваш. Но нали вие сте разбирачи, така да бъде. Затова "S.O.S" беше номер 1 Pop hit в Америка, а не #1 R&B хит. Албумът "A Girl Like Me" може да има и R&B звучене, но специално хитовете й са с поп звучене. Освен това не мисля,че тя е по-харесвана от Beyonce, все пак B`Day продаде повече копия от "A Girl Like Me" за 2 месеца, докато на Rihanna албума е от повече от половин година на пазара. Аз също харесвам Rihanna, но не съм съгласен, че тя заслужаваше тази награда и за мен изпълнението й беше взаимствано като идея.

    Освен това не се изживявам като никакъв критик. В собствения си сайт си казвам личното си мнение и ако на някой не му харесва да не го чете. Никого не ангажирам.

     
  • At 8:56 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Пф , колко обидни думи само ,заради некъф шибан концерт !Не си заслужава дори да се спори , защото наистина беше страшна тъпотия.
    И в крайна сметка ,не мисля ,че някой от някой е копирал и взаимствал ,ама пък това си е лично мнение на човека , няма нужда веднага да почвате с нападките "Тъз тъпата Beyonce" и т.н. Аз лично харесвам и двете еднакво ,кефят ме песните им и въобще не ги сравнявам.
    Тъй ,че не се занимавайте с глупости !

     
  • At 6:07 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Ами да!От година на година тея и изобщо всякакви награди стават все по-тъпи!!!
    На мене най-много ми хареса изпълнението на Justin!Останалите като4е ли...Rihanna
    беше само леко интересна!Това дете има нужда от многооооооооо уроци по сценично поведение!!!Ясно си личеше, че нямаше никакво отношение по изпълнението си и беше доста притеснена(пък и тя си го каза),АМА вече е по-вече от година на сцена и това е надопустимо за световно известна изпълнителка!Почти не танцува(а уж взема няколко пъти седмично уроци по танци)!!!И моля ви се изобщо не правете сравнение с Beyonce!!!Rihana има светлинни години път да извърви докато настигне Веуоnсе!Чудите се защо Shаkira и Madonna не взеха нищо?Формулата е че трябвя да си интересен и да имаш хит в последните месеци преди наградите!!!Дори и да си бил на върха на чартовете през цялата година,ако не си актуален преди наградите просто Забрави!Пък и винаги важи правилото-ако си там печелиш,ако не си ще зяпаш отстрани!

    ps:Аni4ka_sp,миналата година Beyonce не е взела никаква награда, поради простата причина ,че тогава нямаше Beyonce А Destiny's Child!!!И нямя как да е за Check On It, зещото миналата година по това време песента още не веше излязла!Тази година взе на VMA za Best Video-Check On It,а не Deja Vu!!!

    Айде това беше от мен.Бъдете веселе и щастливи!!!

     
  • At 6:24 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    OOop!Изпуснала съм една дума.Имах предвид Best R'n'B Video-Check On It!

     
  • At 9:40 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    ebi sa v gyza gfan pyrvo rihanna rulz i vtoro rihanna pee reggae i treto beyonce i rihanna sa prqko svuyrzani s edin 4ovek jay z

     
  • At 12:14 пр.об., Blogger G`Fan said…

    Да бе верно, как мое да съм толко прост...Винаги тайно съм си мислел, че "Unfaithful" е reggae парчето на хилядолетието. Наистина Rihana има и reggae парчета, и R&B парчета, но това което исках да кажа е, че тя е в тези номинации заради два поп сингъла. Но няма да споря.

    Истината за изпълнението е, че Rihanna е взела танцьорите на Beyonce и е използвала същия хореограф. Най-вероятно тези неща са съгласувани с Beyonce и не съм прав да ги наричам копиране, а по-скоро вдъхновение. Rihanna и Beyonce са приятелки до колкото знам и са изкарали цял месец заедно на турнето на Jay-Z. Освен това Rihanna е голяма фенка на Beyonce, така че може би наистина съм се изхвърлил.

     
  • At 10:55 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Оh!Е туй че е взела хореографа и танциорити на Ве не го знаех.Щом хореографът е на Ве това е обяснимо!Защото и той човека е артист и си има собствен стил на творене и е нормално да има прилики!Колкото до наградата за Best Video на тези награди MTV само си определя победителя и дори номенираните нямат нищо общо с тези от VMA!Най-много да има 1 свестен клип(Stupid Girls)за да отбие номера!И винаги награждават нещо супер тъпо!:(((
    ps:Някой знае ле от къде мога да си набавя снимки от събитието?

     
  • At 12:58 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    О!Ani4ka_sp,благодаря много!Аз пробвах в mtve.com,но нещо не ми се теглиха смимкете, пък изобщо не се сетих за mtv.tv.А намерих и един друг сайт- mtv.de!Май трябваше по-вече да потърся преди да питам.Благодаря все пак!!!

     
  • At 8:36 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    aweee... 4estno kazano se kefq 4e rihanna i beyonce se mrazqt! obi4am, kogat 2-ma 4oveka se karat :P :D

     
  • At 7:07 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    TUPA RIHANNA TUPA DANO DA SE PROVALI I DA SLEZE

     
  • At 9:34 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Може ли да си такъв идиот и да кажеш, че Депеш Мод нямали фенове? Ти виждал ли си колко фенове събират на техни концерти бе простак с простака ти? Като не разбираш от музика никой не ти иска мнението за нещо което не разбираш! За това по-хубаво млъкни и не говори глупости. Muse са страхотни и се кефя, че и те взеха награда. И на мен някои са ми антипатични, но не говоря нищо против тях след като не ме интересуват и нишо не знам за тяхната музика. А ти си пълен некадърник и музикален инвалид!!!

     
  • At 11:27 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Айде бе "селянина ти със селянин" , ходи си гледай Depeche Mode ,тъпите старци и недей коментира ааа и Muse дето нямам достатъчно думи да определя колко са тъпи и колко копират от други подобни групи (Coldplay примерно). Тъй че просто замълчи ,щото си баси тъпата пръчка и нищо не разбираш. Кажи ми кое се харесва повече днес , днес а не преди 20 години ? Depeche или The Black Eyed Peas примерно а ? Сигурен съм че BEP имат много повече фенове.
    Едно е да си изразиш мнението, съвсем друго е да го изразиш "гласно", като пълен простак и почваш да обиждаш нали ? Сори ,че паднах на твойто ниво и почнах да убиждам ама просто не се стърпях. И като не те кефи сайта ,просто недей влиза.

     
  • At 7:52 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Sawyer я пак си помисли кой има повече фенове. BEP имат фенове главно от по-младото поколение, докато на DМ се кефят хора от всякакви възрасти. Те творят от доста повече години и имат в пъти повече хитове отколкото "грахчетата", който станаха световно известни чак след като Фърги се присъедини към тях (2001).

    П.П. Аз лично съм фенка и на двете групи.

    П.П.П. Нямам нищо общо с по-предното мнение, въпреки че споделям гледната точка на човека, който го е писал.

    П.П.П.П. Peace!

     
  • At 8:50 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    GFan е мноооого голям фен на Beyonce изглежда, и явно не би разбрал това, което му казват другите.

    Как ще я копира бе братле... Вярвам че още преди Б. са повдигали на ръце и какво ли още не. И съм сигурен, че за през 25-то години МТВ има поне още 1-2 изпълнителки правили това.

    Проблема е, че явно Б. те кефи, и те е яд на Рихана за наградата. Заслужава си я. 2-те песни наистина бяха по-големи хитове от тези на Б., макар БИЙОНСЕ ПОВЕЧЕ ДА МЕ КЕФИ. Така че не го казвм от пристрастност.

    Е, това е. Надявам се да не ме напсуваш както останалите си напсувал. Не мисля,че си толкова тъп за да го направиш.

     
  • At 7:58 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Абе тая Риана си изимитира успешно Бионсе и накрая взе наградата!То всичко беше изкопирано ама айде сега!Толкова се изложиха,че повече няма накъде!
    И много ми е чудно какво прави тая Риана на турнето на Джей Зи заедно с Бионсе?Направо така се дразня!Все си вре носът навсякъде!
    ps:Anonymous-Какво общо има Риана с Джей Зи в личния си живот Бионсе и Риана ги свъзва Джей Зи само по работни отношения!То си е друг въпрос,че се чуваха слухове,че Рианчето иска да вземе Джей от Бей ама нищо!
    И пак искам да повторя чисто копиране си беше сега знам колко хора ще ми се нахвърлят от горе и ще почнат "глупости","Бионе не е единственна" и т.н. ама мнението си е лично мое е и не можете да ми го промените!Аз си смятам,че това е чиста имитация на Бионсе от страна на Риана!

     
  • At 1:46 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Бе не мога да разбера как може всички толкова да коментирате Рейхани и Бионсета при положение,че въпросният музикален експерт-простак нарича DEPECHE MODE псевдо рок група !!! Наградата им е напълно заслужена! Песните им са велики ! Както тези преди 30 години, така и тези от последния албум ! Старци или не те са доста по известни и слушани от Рейханите ! Съгласна съм,че всеки си има мнение обаче вие осъждате групите и певците по това на каква възраст са !
    И ако някой се съмнява в това кой е по слушан, известен и бла бла бла може съвсем спокойно да си провери в last.fm и да оцени разликата. Понеже там ясно се вижда,че хората които слушат Рейхана са близо два милиона, а тези които слушат Depeche са 6 пъти повече !
    На мен лично ми се повръща от повърхностни коментатори с ниска музикална култура !!!

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове