петък, октомври 27, 2006
Новини
Руши Видинлиев представи в клуб Backstage новия си видеоклип към съвместното му парче с Део "БГ TV". Песента е последен сингъл от албума на Руши "Онзи". Видеото е режисирано от Валери Милев. Ще видите Руши да играе много карикатурни образи и Део в ролята на бебе по памперс. Клипът отне на екипа само 1 снимачен ден, но за сметка на това монтажния процес е бил доста дълъг. Определено ще се посмеете хубаво когато видите резултата, а това може да се случи другата седмица ексклузивно и само по телевизия ММ.

Diddy дебютира под номер 1 в Billboard 200 тази седмица с последния си албум "Press Play", от който са продадени 170 хиляди копия през първата седмица в USA. Това е първият номер 1 на Diddy от 1997 насам. Успехът се дължи на многото колаборации и на перфектните първи и втори сингъл. Това ми напомня да ви съобщя, че вторият видеоклип от албума към парчето "Tell Me" с участието на Christina Aguilera ще бъде представен за първи път на 30 октомври.

Michael Jackson записва новия си албум в Ираландия. По своето завръщане кралят на попа работи с Will I Am от Black Eyed Peas. Дискът се очаква да излезе в края на 2007 и да върне Michael на върха след множеството дела за педофилия срещу него през последните години.

G`Fan Hits November 06` ще излезе на 2 ноември в 3 варианта - един за сайта, един за форума и един за torrent-ите на data.bg! В компилацията ще може да чуете най-новите сингли на Justin Timberlake, Christina Aguilera, Pussycat Dolls, Beyonce, Gwen Stefani, Girls Aloud, както и много други. Някои от парчетата ще бъдат в ремиксирани версии, тъй като при тегленето на албумите сте се сдобили вече с тях. На същата дата ще бъде пусната и първата информация за G`Fan Online Music Awards 06` тук и във форума...
posted by G`Fan @ 7:33 сл.об.  
0 Comments:
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове