неделя, октомври 01, 2006
Новини
Сайтът има нов дизайн. За редовните посетители на форума това не е никаква изненада, тъй като от вчера работи темата update plan, която известява за обновленията три дни напред. Ако искате и вие да сте наясно с тях може да посетите форума. Относно самия дизайн - определно има много разлики с предишните два. Основната от тях е, че не е templete от хостинга ни blogger, а е специално направен за случая. Имаме си и надпис-лого. Ако не сте обърнали внание погледнете в страничната лента на сайта - там ще откриете директни връзки към най-актуалните албуми и всички G`Fan Hits компилации.

City TV организират грандиозен, по техните думи, концерт на площад Батенберг в София на 15 октомври от 19.00 часа. В шоуто ще вземат участие общо взето второ и третокласни изпълнители като Nato, Velvet, Danzel, Sylver, Clea, Akcent, September. От българска страна ще се представят Лили Йончева, Ъпсурт, ЛигЛана и Мастило. Очаквайте мултимедия от концерта след 15ти октомври.

Gravity Co. са подготвили уникален мултимедиен спектакъл за представянето на новия си албум с ремикси “Mixed-up”. Концертът ще се състои на 6 октомври, петък, в софийската зала Христо Ботев от 20 ч. Освен новия си албум Gravity Co. ще представят и две чисто нови песни, включени в албума - “Paper Trail” и “The Evidence Came”. “Мисля, че това са двете им най-добри парчета досега”, каза мениджърът на групата Георги Станев. “Направили са сериозна крачка напред в музицирането”.




posted by G`Fan @ 10:51 сл.об.  
1 Comments:
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове