сряда, август 02, 2006
G`Fan Top 10
Beyonce избута Rihanna с 3 гласа тази седмица, което означава че другата седмица "Unfaithful" отпада след 11 седмиици прекарани в топ 3. Shakira влезе в чарта с парчето "Animal City" под номер 10, а песента на Устата със специалното участие на Лора Владова и Светозар Христов падна до 9та позиция.Песните, които отпадат: Kelly Rowland "Still In Love With My Ex",Kelly Clarkson "Go", Craig David "Hypnotic", Руши Видинлиев feat. Део "БГ TV". Новите песни, които влизат са:

5 Stars - Hey Hey
Cassie - Me&U
Mariah Carey - Time Of Your Life
Robbie Williams - Rudebox

ГЛАСУВАЙ ЗА СЕДМИЦА 31 ТУК !!!

може да изберете повече от една песен

Седмица 30

1. Beyonce feat. Jay Z - Deja Vu (+)
2. Rihanna - Unfaithful (-)
3. Justin Timberlake - Sexy Back (=)
4. Christina Aguilera - Ain't No Other Man (+)
5. Руши Видинлиев feat. Део - БГ ТV (+)
6. Fergie - London Bridge (+)
7. Morandi - Falling Asleep (-)
8. Nelly Furtado - Promisuous (+)
9.
Устата - 50/50 (-)
10. Shakira - Animal City (ново)


posted by G`Fan @ 5:55 сл.об.  
13 Comments:
  • At 6:43 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Ето това пък вече ако не е шмекер. Днес преди да отида на плаж Rihanna имаше 28 гласа, Beyonce-22, a Justin- 21. Прибирам се и гледам Rihanna отпада и ей така за 2 чaсa Beyonce става с 33. НЕ МОГА ДА ГО ПРИЕМА КАТО НИЩО ДРУГО. Искам да знам къде мога да подкрепя Rihanna за да се завърне, според правилата на анкетата!?

     
  • At 6:53 сл.об., Blogger G`Fan said…

    Трябва да събереш 5 човека, повтарям 5, а не ти от 5 ника, които да поискат песента да се завърне. Да пуснат постове във форума и така..
    Никакъв шмекер не е това, просто днес като ми дойде нетът си сложих линка за класацията в подписа на няколко форума и така...Напълно честно си е. За доста от песните феновете правят така пример за парчето на Christina има линк да се гласува в един нейн фен сайт.

     
  • At 8:35 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Да и тъй като ти определяш кога да сложиш край на анкетата за тази седмица, само си чакал Beyonce да поведе и си я затворил. А няколко пъти се бавеше !!! И да питам защо го няма радиото в сайта вече ?

     
  • At 8:34 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Да бе, просто като видя, че Beyonce е изостанала и реши да пуснеш няколко линка, че да мине Rihanna само и само да не е на 1 място, че да не получи там някви си допълнителни седмици, както пише в правилата. Я стига глупости, не ме забаламосвай!

     
  • At 1:50 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Mnogo qsno,4e ima ne6to gnilo!A daje ve4e Beyonce ima 25 glasa,pri polojenie,4e moje da se glasuva otpredi malko!E kak ne!?

     
  • At 3:56 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    НОРМАЛНО Е КАТО СЛАГАШ ЛИНКОВЕ НА КРИСТИНА И НА БОНСЕ В ДРУГИ САЙТОВЕ, ТЕ ДА СА НА ПРЕДНИ ПОЗИЦИИ!ОБЯСНЕТЕ МИ КАК СТАВА ТОЯ НОМЕР ВСЕ ЛЮБИМКИТЕ НА G-FAN ДА СА НА ПЪРВО МЯСТО...

     
  • At 3:57 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Само Марая Кери!!! Тя е номер едно!

     
  • At 4:39 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Просто не е чесно, разбираш ли!? Кво ми пука на мен, че харесваш Beyonce и все я путаш на 1 място. Ся що не кажеш че ти намирисва на шмекер Beyonce кат има за 1 ден 26 гласа, а!? Rihanna кат имаше 40 за цялата седмица викаш шмекер! Beyonce има за 1/7 от седмицата повече от половина гласове, които Rihanna имаше за цялата седмица на "Шмекера" ! На това ако не му викаш шмекеруване, на ко ше викаш! Напълно съм сигурен вече, че манипулираш хората с тая анкета! Beyonce, Beyonce! Кой знай ко вече, да не е със свръхвъзможности да я боготвориш толкова много? И после BG радиа били тъпи! И що? Щото не признават глупавото Deja Pu! А нали все взимаш клиповете от TRL по Mtv. В тяхната класация няма такова нещо като Beyonce в челната 3. Значи скоро време всички можем да очакваме да наречеш и най-добрата TV за музика боклук или тъпотия, защото няма Beyonce is number 1. Тва беше всичко което исках да кажа относно всичките маниполации относно Deja vu. Sorry че стана малко дълго.

     
  • At 9:03 сл.об., Blogger G`Fan said…

    Ох, Beyonce беше вече два пъти номер 1 с "Deja Vu" в TRL, както и в доста други престижни класации. Махам линковете от форумите. Тия дни ще постна специален пост с ясни правила за класацията и няма да стават такива шмекерии повече. Айде мир на всички.

     
  • At 11:39 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Значи да от това "...и няма да стават такива шмекерии повече" да разбирам, че повече няма да праиш шмекери така ли?

     
  • At 11:44 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Е, добре де за TRL съм се объркал явно, ама последния път я нямаше на 1-то място, заето от Cassie-Me & U. Но защо не каза нищо за другите неща от поста ми? И да питам тва TRL само в събота и неделя ли го дават, щото аз не видях клипа на Fergie-London Bridge.

     
  • At 12:04 пр.об., Blogger G`Fan said…

    TRL го дават от пон-четв в USA. 4 пъти седмично. Ти не гледай това дето дават по нашето MTV, то е 1 месец назад от Щатите.

     
  • At 9:10 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    ХОРАААА, СТИГА СТЕ СЕ РАЗПРАВЯЛИ! ВСЕКИ СИ ИМА ЛЮБИМА ПЕВИЦА, ПЕВЕЦ И Т.Н. АЗ МОГА ЦЯЛ ДЕН ДА ВИ НАДУВАМ ГЛАВАТА С МАРАЯ КЕРИ, ЗАЩОТО ЗА МЕН ТЯ Е НОМЕР ЕДНО И Я СЛУШАМ ОТ КАКТО ИЗДАЛА ПЪРВИЯТ СИ АЛБУМ, ТА ДОСЕГА! G-FAN СЕ ВИЖДА, ЧЕ Е ЛУД НА ТЕМА БИОНСЕ, КРИСТИНА АГИЛЕРА, МИСЛЯ, ЧЕ И РИХАНА Е В ТОВА ЧИСЛО И ТОЙ СИ БАЕ САМО ЗА ТЯХ НОН-СТОП! АКО ПИТАТЕ МЕН НАЛИЧИЕТО НА ТАЗИ КЛАСАЦИЯ Е БЕЗСМИСЛЕНА, ЗАЩОТО СЕ СЪЗДАВАТ САМО ДРАЗГИ И РАЗПРАВИИ И НЯМА УГОДИЯ ЗА НИКОЙ! ТА АКО ЩЕШ ТАЗИ КЛАСАЦИЯ НЕ Е РЕАЛНА И ПОКАЗАТЕЛНА ЗА ТОВА, КОЕТО Е В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове