четвъртък, юли 27, 2006
Новото видео на Janet Jackson
Hype Williams стои зад новото видео на Janet Jackson и Nelly към съвместния им дует "Call On Me" - пилотка от новия албум на Janet, който излиза септември. Интересеното около Janet е, че тя отново е на път да претърпи провал както с последния си проект "Damita Jo". За да не се случи това, нейният приятел и продуцент - шибаното копеле Jermaine Dupri - предизвиква скандал след скандал, последния от които е свързан с острите реплики по адрес на Christina Aguilera и Beyonce. Той ги обвинява, че досущ копират Janet и че те са еднодневки, без потенциал. Позволява си да зададе въпроса "Къде ще бъдат Beyonce и Christina след 20 години?" и дори казва, че Janet пее по-добре от тях. Ами копеленцето, че е малоумно е вярно, затова да му отговаря на наглостта и да му кажа, че Janet грам не може да пее и че Beyonce и Christina ще бъдат на светлинни години пред Janet не само след 20 години, ами винаги. Селянин! Както и да е, гледайте новия клип на Janet, който на нищо не мяза:

posted by G`Fan @ 10:15 сл.об.  
9 Comments:
  • At 9:03 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Не,че нещо, ама донякъде е прав Jermaine Dupri! Съдейки по това, че и Бритни почти си провали кариерата с нейния личен живот и бременности, не се знае какво ще последва и тези двете - Christina Aguilera и Beyonce! Иначе определено за сега има бъдеще и в двете певици и глас имат и т.н.Jermaine не е прав за Джанет, която е много зле като гласови данни наистина, та чак и пеела по-добре от тях!!! Шуми се около дует между МАРАЯ КЕРИ и Джанет, но се чудя какъв ще е той, при положение, че на Марая гласът е не просто глас, а чудо записано в рекордите на гинес, а Джанет я няма никаква...

     
  • At 3:58 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Новото на Джанет е много по-добро от "джаза" на Агилера и неопределяемата песен на Бионсе... а новият клип на Бионсе е абсурден... нищо чудно, че самите й фенове събират подписка, за да може да се заснеме нов кли към "Deja Vu".

     
  • At 9:07 сл.об., Blogger G`Fan said…

    Ти си един/една от малкото хора, които мисля така за видеото на Janet. То си е голям провал бих казал аз. Джаза на Агилера има 4 номинации за MTV Video Awards, което е достатъчно показателно. А това за Beyonce вярвай ми не са били фенове, а злобни хейтъри, които ги е яд на таланта й и на това, че винаги прави жестоки проекти.

     
  • At 4:22 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Продължавай да мамиш в класацията. :) Пък дали съм от малкото и кой е мразищ или не, не си човекът, който определя.

     
  • At 8:44 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Мойто момче, не те знам на колко години си, и доколко си запознат с кариерата на Джанет, но си написал абсолютни простотии. Я си пусни Контрол, Ритъм Нейшън, Джанет, Дъ Велвет Роуп, поразгледай рекордите и постиженията на Джанет, спомни си че е първата икона в музиката на МТВ, и тогава ми я сравнявай със супер "креативната" Бионсе...Смях в залата. Иначе...албума на Кристина е велик - спор няма! И НЯМА друг такъв глас!

     
  • At 3:07 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Да... стана ясно, че няма друг такъв глас, като този на... Марая

    След безумното крещене в албума на Кристина, имах чувството, че съм се давил с глутница бесни псета на улицата.

     
  • At 4:29 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Very pretty site! Keep working. thnx!
    »

     
  • At 7:49 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Keep up the good work. thnx!
    »

     
  • At 11:00 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    predi bqh golqma fenka na Beyonce, oba4e tuka s poslednite se pesni.. po to4no ot Check on it nasam super lainarii prawi.. ebati typite pesni, i dosega ne sym 4ula dobro mnenie za deja vu, oswen w toq site, kydeto dosta q prehwalwat ;]

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове