четвъртък, юли 27, 2006
G`Fan Top 10
По необясними за мен причини от нищото за Rihanna изникнаха 50 гласа, които я върнаха на първото място, което ме навежда на мисълта, че някой е шмекерувал!!! Тя води с цели 15 гласа Beyonce и "Deja Vu". Най-висок дебют тази седмица прави Justin Timberlake със "Sexy Back" с 22 гласа. Песните, които отпадат са Крум "Мислите Ми Плени", ЛиЛана "Невинна", Ishtar "Ragga Boom", Madonna "Get Together". На тяхно място влизат:

Avant feat. Nicole - Lie About Us
Craig David - Hypnotic
Madonna - Jump
Shakira - Animal City

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СЕДМИЦА 30 ТУК
може да изберете повече от една песен


Седмица 29

1. Rihanna - Unfaithful (+)
2. Beyonce feat. Jay Z - Deja Vu (-)
3. Justin Timberlake - Sexy Back (ново)
4. Morandi - Falling Asleep (+)
5. Christina Aguilera - Ain't No Other Man (-)
6. Руши Видинлиев feat. Део - БГ ТV (-)
7. Устата - 50/50 (ново)
8. Busta Rhymes - I Love My Chick (+)
9.
Fergie - London Bridge (+)
10. Kelly Clarkson - Go (+)
posted by G`Fan @ 10:26 сл.об.  
13 Comments:
  • At 10:06 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Значи Rihanna като води има "шмекери", а пък Beyonce като има по 40 гласа няма! Така ли да разбирам?

     
  • At 10:25 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Много странен начин на мислене. Това, че любимата ти песен не е на 1 място означава че водещата в класацията не е хубава!Ако искаш да знаеш гласовете не са изникнали от нищото и Rihanna напълно си заслужава 1 място според мен и според повечето, гласували в глупавия ти TOP 10! Като не можеш да понесеш загубата на любимата ти Beyonce гласувай си само ти!

     
  • At 1:44 сл.об., Blogger G`Fan said…

    Абе аз много харесвам Rihanna и "Unfaithful" и въобще не ме интересува кой е номер 1. Просто ми е странно как до сега Rihanna всяка седмица имаше едвам едвам 18-19 гласа и сега изведнъж 50. То беше така и с парчето на Ивайло от "Star Academy" изведнъж имаше 103-104 гласа. Ама както и да е. Beyonce не е имала 40 гласа и не е имало такава рязка разлика в гласовете. Нейните си стоят между 20-30.

     
  • At 3:18 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Имам един въпрос. С колко гласа беше Kelly Rowland - Still in love with my ex? Защото както аз си спомням беше най-много с 2-3, а не е отпаднала? Или и това е шмекер?

     
  • At 3:26 сл.об., Blogger G`Fan said…

    С 7 гласа беше, но не отпадна заради Madonna, която си изкара 10 седмици в класацията. Rihanna също трябваше да отпадне, но понеже е номер 1 остава...Виж регламента тук:

    http://enorm.myfreebb.com/viewtopic.php?t=132

     
  • At 4:23 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Също така искам да разбера как се определят местата на песните получили равен брой гласове. Стори ми се, че за това не се споменава в правилата.

     
  • At 4:42 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Xaxa Не знам но съм сигурен че този G`fan праеше шмекери със песента на неговия клиент Руши. Става въпрос за песента която е една от малкото бг тук и се задържа доста време с бая гласове. А доколкото знам админа на анкетата винаги може да прави шмекери и аз съм имал сайт и знам! ТОВА ЧЕ СИ МУ НАПРАВИЛ САЙТ НЕ ЗАНЧИ ЧЕ ТРЯБВА ТОЙ ДА Е ТОЛКОВА ВРЕМЕ В КЛАСАЦИЯТА.

     
  • At 4:56 сл.об., Blogger G`Fan said…

    Първо за подреждането на песни с еднакви гласове - подреждат се по азбучен ред спрямо изпълнителя. Пише го първата класация за декември 2005 - виж във форума.

    А парчето на Руши на мен никак не ми е от любимите му, но на хората им харесва много това парче. Версията с Део е свалена близо 1000 пъти, което значи, че определено има интерес към парчето и то се харесва.

    Относно шмекеруването, направи си анкета в poll host и ми каже да шмекерувам, че не ми е ясно. Шмекеруване може при анкетите на abv примерно.

     
  • At 8:54 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Незнам, обаче ми писна вече от едни и същи натрапвани песни! Какво толкова е направила Бионсето, та само за нея се пише в тоя сайт и се набива на всички присъстващи, същото се отнася и за Кристина Агилера, която ми лази по нервите!Някакъв си Руши Видинлиев, който никой не го слуша е в класацията...направо лудост... Къде са големите звезди, като МАРАЯ КЕРИ в този сайт? Дайте нещо и за нея - Лайв изпълнения, песен в тази класация и т.н.

     
  • At 1:33 пр.об., Blogger G`Fan said…

    Ох, аре моля ти се Mariah Carey таз изкуствена лигла ква е звезда е. Като не ти харесва сайта не влизай. Като имаше песни на Mariah Carey в класацията никой не гласуваше за тях. Сега пак ще има едно парче другата седмица да видим...

     
  • At 9:58 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Слушай какво ще ти кажа, за теб може да е лигла, но няма певица, която да и стъпи на малкия пръст, нито по глас, нито по награди, нито по хитове номер едно, нито по каквото и да било! Що се отнася до сайта, нямам нищо против него, даже е хубав! Поздравления за всичкия труд, който си вложил! Що се отнася до тази класация, със сигурност ти можеш да си правиш всяка седмица Бионсе номер едно! Не се сърди и не ме нападай така, просто си изказвам и аз мнението!

     
  • At 9:34 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Your are Excellent. And so is your site! Keep up the good work. Bookmarked.
    »

     
  • At 1:26 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
    »

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове