сряда, юли 12, 2006
Новини

P.Diddy промени името на новия си албум от "PDV" на "Press Play". Дискът ще излезе на 3ти октомври. По него Diddy е работил с най-известните имена в бранша като Kanye West, Pharrell, Will I Am, Mobb Depp и други. Все още не е решено кой ще бъде първият сингъл, с който Diddy ще направи голямото си завръщане. Той се колебае между две парчета - "Touch Me" с Christina Aguilera и "Come To Me" с Nicole от Pussycat Dolls. Което и да е избере ще бъде страхотен хит, имайки предвид имената на двете гост изпълнителки.

Jennifer Lopez явно не е бременна, а просто е шибана кучка. Преди седмица тя изнесе изненадващ мини концерт на гей парад в New York. На него тя изпълни Whatever You Gonna Do, Medley (Jenny From The Block/Ain't Funny/Love Don't Cost A Thing), Waiting For Tonight и Get Right. Вече абсолютно не оправдава това, че отмени световното си турне. Тя трябавше да изнесе концерт в София на 26 май, подгряващ на който щеше да бъде Руши Видинлиев.

Britney Spears е посписала договор с Ne-Yo, за да и помогне в нейната не лека задача да се завърне подобаващо на сцената. Младият изпълнител вече е написал 2-3 песни за новия диск на Spears. Носят се слухове, че първият сингъл от него ще излезе съвсем скоро и ще се казва "Everybody". Песента е продуцирана от JD Rotem и съдържа семпъл от песента на Eurythmics "Here Comes The Rain Again". За сега няма планове за видоклип към парчето, тъй като Britney e бременна с второ си дете, но тя възнамерява да промотира сингъл с радио интервюта и като се появи на кориците на още няколко списания.

Madonna изпаднала в истеричен смях, когато разбрала, че колежката й Mariah Carey е отложила дати от световното си турне заради слаб интерес. Въпреки това, Madonna отрича да има лоши чувства към Carey. PR-те на Mariah пък отрекоха тя да е отложила концерти заради слаб интерес, целта е да ги премести в по-големи градове.

Beyonce е напълно готова с видеоклипа към новия си сингъл "Deja Vu". Тя ще посети TRL след 3 часа, за да представи видеото за първи път и да даде кратко интервю за новия си албум "B-DAY", който излиза на 4ти септември. Утре Beyonce ще направи същото и в най-популярното шоу на телевизия BET - 106&Park. Веднага след премиерата днес ще може да намерите видеото в българския сайт на Beyonce (линк има под менюто в дясно) както и интервюто от TRL. Тук в сайта видеото няма да бъде качено, но по-късно ще постна коментар и мнението на фенове и анти-фенове от целия свят.

Днес в галерия на сайта добавих 70 снимки от тазгодишните награди BET, които се състояха в L.A. на 26ти юни. Влезте в галерията от тук! Друга новина, свързана със сайта е, че на 21 юли ще кача live албум на Christina Aguilera, който ще включва най-добрите й изпълнения на живо от както е на сцената т.е. от 1999 година насам. Също другата седмица очаквайте моите специални edition-и на последните албуми на Christina Aguilera "Stripped" и на Beyonce "Dangerously In Love", които включват с 10 парчета повече от оригиналните дискове.
posted by G`Fan @ 7:35 сл.об.  
1 Comments:
  • At 9:46 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Да,така е.Сайта е СУПЕРСКИ!С нетърпение чакам албума на Christina Aquilera!!!

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове