четвъртък, юли 06, 2006
Новини

Justin Timberlake се завръща с чисто нов албум на 12ти септември. Заглавието на втория му солов проект е "FutureSex/LoveSounds". Правейки албума екипът се е ръководел от целта да направят всяка песен толкова добра, че да се затрудняват в избора на сингли и след като всичко вече е готово те наистина са застигнати от тази цел - срещат сериозни трудности при избора на пилотното парче като все пак се спират на "SexyBack" (ексклузивно може да го чуете първо тук в предишния пост), продуцирано от Timbaland. Justin казва, че новата му музика е ориантирана към неговите връстници и затова спокойно използва фрази като “I’m bringing sexy back/ You mothaf**kers watch how I attack”. Някои от другите известни песни в албума са: "My Love" с участието на известния напоследък рапър T.I. ,която JT определя като салса ; баладата "What Goes Around Comes Around" и трибютът кам Donny Hathaway "Another Song".

Paris Hilton ще издаде дебютния си албум "Paris" през август. Като стил дискът бива определен от самата Paris като смесица от реге поп и хип-хоп. Първият сингъл "Stars Are Blind" вече се върти и в българския ефир и то доста често, особено по радио и телевизия City. За втори сингъл Paris е избрала песента "Turn It Up", продуцирана от Scott Storch (ще може да я намерите в перфектно качество в G`Fan Summer Jam утре).

P!nk участва в нов филм на ужасите. След малката роля, която й беше поверена в продължението на "Ангелите на Чарли", P!nk най-накрая ще изиграе главна роля в киното. Тя ще бъде във филма "Катакобми", заснет по-рано тази годината. За филма P!nk споделя: "Това не е обикновена касапница и обикновен филм на ужасите. В този филм присъства и психологически аспект - показва колко жестоки може да са един към друг брат и сестра. Много ми харесва тази част от него." Въпреки този си ангажимент P!nk не е загърбила музикалната си кариера и се готви да изкара трети сингъл от последния си албум "I'm Not Dead". Това ще бъде песента 'U & Ur Hand", към която в момента се снима видеоклип.

Nelly Furtado остана за втора седмица на върха на най-престижната музикална класация в света Billboard Hot 100 със сингъла си "Promiscuos". Миналата седмица песента достигна върха заедно с новия албум на Nelly "Loose", който пък изкачи най-престижния чарт за албуми Billboard 200. В същото време сингълът за Европа от този диск - "Maneater" достигна номер 1 във Великобритания. След този успех Nelly се готви да заснеме трети клип от албума си към парчето "No Hay Igual" в Пуерто Рико.
posted by G`Fan @ 8:54 сл.об.  
0 Comments:
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове