сряда, юни 21, 2006
Малко новини за сайта
От днес официално започна лятото. Имам някои запланирани нещица. Започвам с новия подсайт, който ще открия на 3 юли. Още преди да направя enorm.hit.bg , g-fan.hit.bg и сегашния gfanmusic.blogspot.com, бях направил един сайт само за бг поп музика, който носеше заглавието BG Music Stars или накратко BMS. Сега отново ше открия сайта като подсайт на G`Fan Music Web. В него ще качвам бг песни, но не със CD качество, повечето ще са радио рип или ако не са, ще са с качество на радио рип. Идеята е да може да се чуят бг песните и да се популяризират в нета, но въпреки това да се подкрепи по някакъв начин оригиналния продукт и да се насърчи търсенето на най-доброто качество, а именно това на CDто в магазина. Реално ако се замислим няма начин феновете да се сдобият с даден поп сингъл преди изпълнителите да се натуткат да издадат албум, които обикновено става след 3-4 сингъла. Не се е доразвила идеята за продажба на mp3-ки, макар че има такива бг сайтове. Затова мисля, че не е много грешно дело, това което ще напрвя. Да не говорим, че всеки може да си запише дадено парче от радиото и няма разлика дали ще го получи така или ще го свали от нета. Както и да е.

G`Fan Hits July 06` ще илезе на 2ри юли с доста нови хитове. За сега в траклиста са включени новите сингли на Janet Jackson, Beyonce, Morandi, Крум и др. Освен тях ще има един ексклузивен ремикс на "La Tortura" на Shakira. Зе сега това е, което ще издам...

Освен тази компилация на 7 юли ще илезе и "G`Fan Summer Jam 2006". Една компилация от 60 песни за лятото. В нея ще са включени както песни за купон и танцуване, така и парчета с по-умерено темпо, които са перфектни за момента на изпиване на последното питие на някое по-спокойно място. В тази компилация ще има и 3 мега микса - един с танцувални парчета, един с поп фолк и един с по-умерени и баладични парчета. И за капак добавям, че в тази компилация ще влезе новия сингъл на Justin Timberlake "Sexy Back".

Е, използвайте коментарите, за да си кажете мнението за тези идеи и да допринесете с нещо ако искате. C ya

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СЕДМИЦА 25 ТУК
може да изберете повече от една песен
posted by G`Fan @ 7:28 сл.об.  
1 Comments:
  • At 5:03 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Може ли да кажа нещо за това нахалното отгоре- web online player. За кво е то? Само трафик ми дърпа( за съжаление тоя месец съм на трафик). Така или иначе песните ги имам и само ми се включва от време на време и ми прекъсва моя плеър. Трябва ли постоянно да го спирам или ще напраиш нещо по въпроса и да го разкараш. 10х много.

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове