вторник, май 23, 2006
Относно дует КариZма
Е, големи псувни отнесох за дето качих албума на КариZма и за това, че си изказвам мнението за тях. Danish, този път не ползвам снимка от "вашия сайт", ползвам снимка от "Карибски Пирати", която някак ми напомня на фотосесията за албума, който би трябвало да се казва "Еклесиаст". Много ми е интересно как не ви е срам да ритате, че съм използвал ваша снимка, като вие използвате на няколко пъти мои mp3-ки например. Но тогава няма проблем, нали? Както и да е. Относно така любимия ви на всички дует ще си изкажа ясно и точно позицията - харесвам някои от песните им, но не ги харесвам като хора. Впрочем не знам защо казах "любим на всички"... Та албумът е изтеглен само от 75 човека за 3 дни, при положение, че сайта имаше по 400-450 посещения всеки от тези дни. Явно не е толкова търсен албум. Освен това държа да отбележа, че аз не съм първият, който качи в нета "Еклисиаст". Както и да е. Да си продължа мисълта за харесването на музиката и непоносимостта към хората...Много ми харесват в албума някои парчета - "Не Сега", "Някога Преди", "Вярвам В Теб", "Mr.Killer" и "Минаваш През Мен (Latino Remix)". Не ми харесва това, че албумът е доста краден и претупан. Няма парче по парче да посочвам, кое от къде. Всеки, който има музикална култура ще чуе в албума ясно взаимстване от Coldplay,Antonio Carlos Jobim, The Cranberries, Rihanna, Lord Of The Dance и т.н. Не съм имал време да проучвам всяко едно парче и да издирвам. Също съм потресен от това, че са развалили едно от най-добрите си парчета "Ще Избягам Ли От Теб" с някакъв безумен ремикс. Другото, което ме дразни е, че албумът е леко претупан т.е. повечето парчета вкл. и стоте ремикса на "Минаваш През Мен" са абсолютен пълнеж. Затова качих и някои по-стари парчета, които наистина са качествени. Относно това, че Миро и Галя не са ми приятни като хора мога да кажа, че не си падам по хора, които са изкуствени, повърхностни и несериозни. Не приемам факта, че мотаха феновете си, които ги обичат, сума си време докато им издадат този диск. Не приемам факта, че са взаимствали толкова много неща - музика, идеи за фотосесии, текстове (от Библията). Е, имам и нещо положително да кажа. Наистина ми харесва как е записан албума и как са направени аранжиментите на песните. Това не мога да не кажа, че е на много високо ниво. Някои попита защо албумът струва над 20лв. Ами освен, че в него има DVD мога да добавя, че кокаинът не е евтин, а Миро и Галя колкото са набожни (с което ужасно селски парадират), така и са пристрастени към него. Съжелявам, ако съм прозвучал твърде грубо, но това ми е мнението. Не мисля, че съм много далече от истината.
Някой ми каза,че Галя е видяла в сайта качения албум - е ок,на друго място го качиха преди мен, така че така и така го имаше. Продължавайте да крадете,да си съсипвате здравето и да сте несериозни към работата си дует КариZма. Така ще се отдалечите още повече от това, което бяхте в началото - креативни, млади и позитивни хора.

P.S. ще го добавя после, че още не му е времето
posted by G`Fan @ 5:26 сл.об.  
21 Comments:
  • At 6:53 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    ima dosta verni neshta... v smisul takuv che i na mene albuma mi zvuchi pretupan... hmm ili imahme mnogo golemi ochakvaniya? Moje bi da.. glasa na Galia osven tova zvuchi ligavko i tova me drazni... tova e... haresvam gi, haresvah gi... haresvat mi malko parcheta ot noviya album. za tova kakvi sa kato hora ne iskam da se izkazvam zashtoto ne gi poznavam i vsichko si ostava v sferata na predpolojeniyata. :) koito gi uvajava shte si kupi albuma v tova sum sigurna... i az shtiah da si go kupia ako ne biah chula diska... eto tova e kofti nali? sigurno niama i da sum edinstvenata. V interes na istinata dori i sled kato go chuh, ako albuma mi haresvashe, shtiah da si go kupia, ei taka ot uvajenie... no...sujaliavam.. ne :(

     
  • At 8:11 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    От кой точно песни е крадено за парчетата на каризма? В господари на ефира даваха за "Минаваш през мен" и аз мога да им сигнализирам за приликата между други парчета, но ми трябват иманата на оригиналите.

     
  • At 8:12 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    G`Fan, ако нямаше толкова много граматични и пунктуационни грешки, мнението ти щеше да тежи много повече!
    Прав си за "пълнежа". Преди време, Миро беше казал, че не иска да издават албум, в който две песни ще са хитове, а останалите плънка. Е, точно това направиха.
    Да бяха включили всичките си записи досега, вместо няколкото ремикса на вече втръснала мелодия.

     
  • At 8:16 сл.об., Blogger G`Fan said…

    Ми от бързото писане правя грешки...

     
  • At 9:04 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    ami........ saglasna sam s ostanalite. nikoga njama da si kupja takav album,koito e sbir6tina ot vsjakakavi stilove,koito v sa6toto vreme sa ne4ii kavari i da slu6am kak na 'galka i tekat ligite ,dokato se opitva da pee!GNUSOTIJA ! SAS SIGURNOST TRJABVA6E DA SI OSTANAT S -'RISKUVAM.....'PONE DA GI ZAPOMNIM S DOBRO. KATO SELJAN4ETA IZGLEZDAHA DOBRE I AKO NE SI BJAHA POVJARVALI ,4E NJAMA DR.KATO TJAH 6TJAHA DALGO DA SE RADVAT NA HORSKATA LJUBOV,NOOOOOOOOOO JAKO SE ZAKOPAHA !!! KEFJA SE

     
  • At 9:24 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    От кой точно песни е крадено за парчетата на каризма? В господари на ефира даваха за "Минаваш през мен" и аз мога да им сигнализирам за приликата между други парчета, но ми трябват иманата на оригиналите.

     
  • At 9:27 сл.об., Blogger G`Fan said…

    Ми не ми се издирва точно песните как се казват. Омръзна ми с тая тема с тия двамата. Казах ви някои от артистите, проучете си сами.

     
  • At 10:05 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Относно фотосесията: ей тва не мога да разбера, защо трябва КариЗма да са копирали "Карибски пирати" при положение че това са аксесоари, дрехи и мотиви за цяла една култура, към която принадлежат милиони хора...такива се срещат по улиците всеки ден (нямам предвид в България, разбира се). Ти може би искаш да кажеш, че всички тези са копирали "Карибски пирати", ли? Не си прав точно тук. Пък и какво като еди кое си приличало на Coldplay? Че на Coldplay всяка песен си прилича помежду си с другите. На КариЗма поне са коренно различни.
    И съм съгласен с теб, че много якото "Ще избягам ли от теб" е в ужасен вариант, както и че е абсолютна безмислица тва с 4те версии на "Минаваш През Мен", ама... купих си албума, щото ме кефи дизайна, а и всичко. Аз обаче не мога да се съглася че е объркан на обложката поредния номер от 13та песен надолу, при положение че имаха цяла пролет време да я забеляжат тая грешка. А и за DVDто не е отбелязано всичко, което е вътре. Аз ако знаех, че има "Нощни птици", щях 3пъти да си го купя. Тъпо според мен.

    НО като цяло ги защитавам за всичко, кефят ме. Супер са!

     
  • At 10:07 сл.об., Blogger mi66o said…

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

     
  • At 10:10 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Само да добавя, че това с 250-те версии на един хит се слагат в Single (наричан у нас Maxi Single), каквито за съжаление в БГ не се издават... :(

     
  • At 10:51 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Ей там по-долу Графа от "НОВИ БГ ПЕСНИ" пък прилича на фотосесия на NSync от 1999 :)))) Хаха, така си е. G'Fan ще се сети.

     
  • At 12:46 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Не можеш да казваш просто така, че някоя песен ти прилича на друга! Щом го твърдиш все пак трябва да знаеш как се казват.

     
  • At 7:28 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    abe KariZma sa nai-dobrite!Neveroqtni,naistina!Prekrasen album!!!
    A koito kazva 4e ne6to e kradeno-da 4uq to4no ot KOQ PESEN!BEZ PRAZNI PRIKAZKI!NQMATE LI DOKAZATELSTVO-NE PRIEMAM MNENIETO!

     
  • At 7:29 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    a,propusnah da kaja 4e si kupih albuma!i neka vseki koito go haresva-si vzeme originala!Pisna mi ot elementarnite bulgari,koito ne uvajavat truda na horata,i to na tezi koito haresvat!

     
  • At 5:08 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    vsa6nost nie-tezi koito ne gi haresvame iskahme da vi kazem 4e ne sa tolkova genialni za kolkoto se predstavjat i saotvetno vi nakaraha da si mislite, ni6to pove4e,a ako zelaete si kupete i po 3 albuma,no te po-svestni njama da stanat

     
  • At 8:57 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Жоро, снимките не са от "сайта ни" и изобщо не са правени за него. Те са лични. И доколкото си спомням за сайт никъде не съм споменала. А взаймстването на външния вид на Миро с този на Джони Деп е нарочно, защото Миро го харесва като актьор,а не защото нямат идеи за фотосесии. Хм, и мога да си ритам, колкото си искам, тъй като аз твои мп3ки не съм ползвала никога и не мисля да го правя.
    А не си ли се замислял, че има мн посещения на сайта ( то ти ебаси рекламата си правиш вечно ), но просто хората предпочитат да си купят оригинален албум, а не да го теглят?
    Съжалявам, ако се чустваш засегнат от нещо, но знаеш, че аз съм винаги пряма, пък и много си обичам кариЗма :)

     
  • At 1:36 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    az li4no stra6no se kefq 4e ima making na minava6 prez men i 6te si kupq imenno zatova albuma, za6toto kliput e super gotin!!! i aktiorite v nego:PPP

     
  • At 5:04 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Хараби :)

     
  • At 11:20 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    abe,albuma ne e ni6to osobenno.oba4e karizma sa si karizma mogat da se promeniat ama ne iskat!hubavo e ,4e G fan go e ka4il za6toto ima hora koito haresvat albuma:)

     
  • At 10:00 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    абе who tha fuck are you
    защо се опитваш да влизаш в глупави спорове ве. направил си си приятен музикален блог, изразяваш си собственото мнение и толкоз , за какво трябва все да има интриги и латиноамерикански бози , ай пийс

     
  • At 11:44 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    What a great site, how do you build such a cool site, its excellent.
    »

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове