четвъртък, май 11, 2006
КариZма издават албум

Ей да не повярва човек! КариZма пускат дебютен албум - "Еклисиаст". Албумът е двоен - CD и DVD, с луксозен дизайн, и включва книжка със снимки, текстове и цитати, повечето от които библейски. Днес е премиерата на проекта във Военния клуб в София, а сутринта е имало пресконференция по случая.И двамата изпълнили не посочиха точна цифра за новите, неиздавани досега композиции, включени в "Еклисиаст", но от съдържанието на изданието става ясно, че те са 7. Сред тях са две солови песни - една на Миро и една на Галя. Ремиксите са общо три - и трите на "Минаваш през мен", първият от които на Phuture Shok; "Ще избягам ли от теб" е в нов аранжимент, а "Колко ми липсваш" е презаписана със симфоничен оркестър. Соловото парче на Миро се казва "Някога Преди" и с текст от Библията. Други нови заглавия в диска са "Ще Вали", "КариZма", "Слънчице", "Нещо Мило", "Сама" и т.н. В DVD-то са включени всички видеоклипове на групата, ретроспективно филмче, няколко мейкинга и други материали.Заглавието на албума - "Еклисиаст", взаимствано от една от книгите на Библията, което в последните дни предизвика полемики относно това дали изписването му е правилно, Миро защити с твърдението, че притежава "3-4 различни издания на Библията, в които Еклисиаст е изписано с "и" (във втората сричка). "Ако има някаква грешка, то тя е при БАН", заключи певецът.

Малко повече инфо съвсем скоро. За сега няма да качвам песните от албума, тъй като имам приятели, които са фенове на "КариZма" и от уважение към тях ще изчакам малко. От друга страна редом с албума ще кача и оригиналните версии на някой от песните т.е. тези, от които дуетът е крал за да създаде този албум ;)


posted by G`Fan @ 7:13 сл.об.  
7 Comments:
  • At 9:41 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    ще кажеш ли от къде го купи?? защото аз не го намерих по магазините още....

     
  • At 8:42 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    Мерси за отговора. Пак трябва да чакаме значи... 20ти е в събота чак :)))

     
  • At 12:26 сл.об., Blogger G`Fan said…

    Хаха ако трябва да ги качвам всичките крадени неща...Ехееее. Освен това парчето на Крум е крадено от три песни, не само от Karma. Пък и КариZма не са ми симпатични затова ще кача като начало техните :P Имат се за голямата работа.

     
  • At 6:24 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    G`fan,6to ne kaje6 Mariq Ilieva i Rushi kvo sa otkradnali,ami samo s KariZma se zaqjda6....m?

     
  • At 7:53 сл.об., Blogger G`Fan said…

    Защото не се сещам Мария да е откраднала нещо? Всъщност "Нищо" звучи като Kosheen. А Руши нищо не е откраднал.Докато КариZма са откраднали не 1 и не 2 парчета. Освен това КариZма са ми противни като хора, толкова са неестетвени и освен това са наркомани...Докато Мария и Руши са естествени хора, които не претендират, че са богове, не се правят на интересни, не правят интриги и скандали по медиите с цел да привличат внимание и т.н.

     
  • At 10:58 пр.об., Anonymous Анонимен said…

    Xaaaaa xaaaa......rushi ne bil narkoman....xaaaaaaxaaaaaaaxaaaxaxaaaa......

     
  • At 11:48 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    XAXAXAXAX I AZ NE GI HARESVAMZA 5 GODINI 3 PESNI IIIIIIIIIIIIII..............GOLJAM PRAZ. NARODA DRAIFA OT TJAH ! A TE 6TO SI VJARVAT TOLKOVA??? SEKTANTI I JALKI NARKOMANI ! GALKAAAAAAAAA......MOMENT DA POVARNA,E S MNOJESTVO PSIHI4NI OTKLONENIJA-TOVA GO VIDJAHME VV BIG BR. DA, NJAMAT NI EDNA SOBSTVENA PESEN ,A JA 4UITE 'NE SEGA' I 'UNFAITHFUL'NA RIHANNA .ZA RU6I-TOI NE KRADE SAMO MIRO GE4EV OT DJUSTIN TIMBURLAKE POSLEDNIJA ALBUM ,NO VAPREKI TOVA MU SE KEFJA 4E E SUPER ESTESTVEN I ZEMEN GOTINO SE DARJI PO INTERVJUTA. ZA M. ILIEVA 6TE RAZBEREM SKORO OT KADE ,DORI NJAKOI MI KAZA DA 4UJA NE4II ALBUM ,NO ZABRAVIH! TO E JASNO 4E VSEKI KRADE NO TE GRABJAT !

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове