сряда, май 10, 2006
Концертът от 9 май
Снощи, 9 май, пред "Св. Александър Невски" се състоя концерт по случай Деня на Европа. Специални гости на събитието бяха две руски рок групи, които откриха шоуто в 19.30 - Натиск и Легион. Не знам кое налагаше всяка от тях да пее по 5 парчета, но това определено изнерви публиката. Всъщност повечеко хора се събраха чак към 21.00 когато започнаха да пеят българските изпълнители. Разбира се за живо пеене и дума не може да става, нали сме българи. Не си спомням с точност кой от бг звездите пя пръв...ако не ме лъже паметта това бяха Deep Zone Projekt, които бяха довели със себе си група некадърни танцьорки,някаква нова певица и Айя, която изпя един от най-големите си хитове "Влизам В Теб". Това беше и първото парче, на което публиката се накефи. Последваха изпълнения на Веселин Маринов и Спенс. Веско се раздаде както обикновено и ни се наложи да изтърпим 4-5 песнички и да се изпотим с него. Спенс изпя парчето "Всеки път", но без Белослава и представи някакъв нов сингъл, чийто припев наподобяваше магарешко стенание "И-а-и-а-и-а". След тях на сцената излезе Крум, който освен ремикса на "Не Си Играй С Мен" изпълни и новото си парче, чието име не запомних... Песента е написана отново от Миро Гечев , текстът отново е на Крум. Ритмично парче с рагга оттенък. Общо взето Крум отнесе най-много овации. За такива само можеше да мечтае група Мастило, която изпълни някакви парчета, от които различих сингъла им "Ела До Мен" и онова старо готино парче "Мойте Кафеви Очи", което съсипаха, изпълнявайки го на руски. След тях излезнаха "великите" Ъпсурт, които тъй като са се взели на сериозно решиха да ни изпеят на плейбек "Колега", "Попфолк" и "Втора Цедка". След Ъпсурт си тръгнах, тъй като това безумие не се траеше, но ми казаха какво се е случило после - Графа е изпял новия си сингъл "Най-щастливият Човек" и КариZма също са изпяли някакво ново крадено парче. Това за сега, може после да добавя още нещо...
posted by G`Fan @ 1:31 сл.об.  
3 Comments:
  • At 9:30 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    abe KariZma ne kradat par4eta!!!!

     
  • At 2:58 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    xaxaxaxxa.............. ta te njamat 1 tjahno bre 4ove4e.....xaxaxaxaxaxx NA AVTORA PAK MU SE KEFJA 6TOTO PO4TI VINAGI E OBEKTIVEN-99% NE GI GLEDAH , NO NJAMA6E I DA OITIDA ,DORI DA ZNAEH 6TO DA SE MA4A S EDNI I SA6TI STARI I POZNATI DO VTRASVANE MUCUNI?

     
  • At 12:34 сл.об., Anonymous Анонимен said…

    koncerta naistina beshe adski, ama adski zle! Ako ne prodavaha zaharen pamuk, nqmashe da izdurja da sedq tam:DDD nooo se zabavlqvahme, smqhme se mnogo na "PEVcite" koito PEEHA na playback. Nevermind. Karizma si otvarqha ustata na edna pesen, koqto se kazvashe "Vqrvam v teb" i naistina mi haresa, i to zashtoto mi beshe adski poznata i prosto umrqh ot qd, che ne se seshtam koq e, no e 1 kum 1 s nqkoq pesen, koqto obojavam! Bravo, pone sa ucelili pesenta, che da mi haresa:D obache sa q okrali adski naglo naistina, hora, koito pochti ne slushat muzika se dosetiha sushto za tazi pesen, koeto znachi che e i izvestna. g`fan - imam molba:) ako moje...samo imeto na pesenta:) che predpochitam da slusham originala pred karizmenata versiq.

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове