неделя, април 09, 2006
Части от нови песни
Тези дни в интернет изтекоха няколко семпъла от различни нови парчета,на които предстои да влезнат в едни от най-очакваните албуми на 2006та. Някои от тези песни са само по 20 секудни, а други по 2 минути, но колкото и да е се добива представа от стила, темпото и текста им.

Kelly Rowland от Destiny's Child ще издаде своя втори албум на 11 юли тази година. За сега заглавията, които се спрягат за него са две - My Story и Kelly Rowland. Ето и как звучат 4 от песинте, които са записани за този албум:

Kelly Rowland - Flashback
Kelly Rowland - Still In Love With My X
Kelly Rowland - Every Thought Is You (Addicted)
Kelly Rowland - Gotsta Go

Малко шокиращо звучи новината, че Pussycat Dolls се разделят с вокалистката си Nicole и продължават напред сами. След турнето им с Black Eyed Peas момичетата ще влезнат в студио да запишат втория си албум, а Nicole ще се концентрира върху солова кариера. До края на турнето, което ще се бъде през лятото, групата ще остане в познатия ни състав. Ето и как ще звучи една от новите песни на Pussycat Dolls без Nicole:

Pussycat Dolls - Dang (Work That)

Christina Aguilera най-накрая е готова с новия си албум, който определено е един от най-очакваните през тази година. Той носи заглавието "Back 2 Basics". Не е ясно кой е първият сингъл от диска, но най-вероятно ще го чуем за първи път на тазгодишните MTV Movie Awards на 8 юни,на които Christina ще изпълнява. До тогава ви предлагам да се задоволите с части от тези 3 песни:

Christina Aguilera - Back 2 Basics
Christina Aguilera - Here To Stay
Christina Aguilera - Ain't No Other Man

Втори албум от Rihanna ще видим на 25 април. Както вече знаете той ще се появи заедно и с втория сингъл към него - баладата "Unfaithful". Чуйте още 4 от парчетата в албума:

Rihanna - Dem Haters (Feat. Dwane Husbands)
Rihanna - Kisses Don't Lie
Rihanna - We Ride
Rihanna - Break It Off (Feat. Sean Paul)

А ето и част от нова балада на Britney Spears. Акустично и приятно парче! За разлика от остналите части от песни, тази я има и на официалния сайт на Britney. Свалете си 50-те секунди от нея тук:

Britney Spears - Just Yesterday
posted by G`Fan @ 3:25 сл.об.  
0 Comments:
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове