вторник, юли 17, 2007
G`Fan Top 10
Rihanna остава на върха на класацията за четвърта поредна седмица с третия си албум "Good Girl Gone Bad". Kelly Rowland се изкачва нагоре и достига нов пик с албума си "Ms.Kelly", който миналата седмица дебютира под номер. Тази седмица единственият дебют е на рапъра T.I. с албума му "T.I. Vs. T.I.P.", който пък дебютира на върха на американската официална класация с почти половин милион продадени копия. Ето и как изглежда цялата класация:

седмица 6

1. Rihanna - Good Girl Gone Bad - 350т. (=)
2. Kelly Rowland - Ms.Kelly - 220т. (+)
3. Enrique Iglesias - Insomniac - 160т. (+)
4. Fergie - The Dutchess - 150т. (+)
5. Kelly Clarkson - My December - 140т. (-)
6. Beyonce - B`Day (Deluxe Edition) - 130т. (-)
7. Ciara - The Evolution - 110т. (+)
8. Timbaland - Presents Shock Value - 100т. (+)
9. Justin Timberlake - FutureSex/LoveSounds - 80т. (-)
10. T.I. - T.I Vs T.I.P - 80 т. (ново)



Лора Владова и Светозар Христов се преместиха с пет позиции нагоре тази седмица и окопираха върха на класацията. Аз съм доста изненадан от този им успех и много се радвам. Във врата има диша едно ново предложение, което дебютира под номер две, а именно "Shut Up And Drive" на Rihanna. Тя присъства и с предишния си хит на 10та позиция. Другият дебют тази седмица е от Christina Aguilera "Understand", която няма да е официален сингъл, но пък от форумците се приема доста добре. Официалните сингили на Крис ще са "Slow Down Baby"/"Oh Mother" съответно за САЩ и Европа. Ето и цялата класация:

1. Лора и Светльо - Нова песен неромантична - 126 т. ( + )
2. Rihanna - Shut Up And Drive - 113 т. ( ново )
3. Beyonce feat. Jay-Z - Upgrade U - 95 т. ( - )
4. Kelly Clarkson - Never Again - 93 т. ( - )
5. Fergie - Big Girls Don't Cry - 88т. ( - )
6. Christina Aguilera - Understand - 83 т. (ново)
7. Timbaland feat. Keri Hilson - The Way I Are - 82 т. ( + )
8. Justin Timberlake - LoveStoned - 80 т. ( - )
9. Hilary Duff - Stranger - 79 т. ( - )
10. Rihanna feat. Jay-Z - Umbrella - 78 т. ( - )

Етикети: , , , ,

posted by G`Fan @ 2:52 пр.об.  
1 Comments:
  • At 1:08 сл.об., Blogger SeXy LaDy!!! said…

    Не гледайте отговорите преди да сте отговорили на въпросите,иначе няма да ви е интересно.и така: 1.Напиши името на човек от срещуположния пол. 2.Кой е любимият ти цвят от тези-жълт,зелен,червен,син или черен. 3.Първият ти инициал-А-Р,Л-Р,С-Я. 4.Месецът ти на раждане. 5.Кой цвят харесваш повече-черен или бял. 6.Напиши името на човек от същия пол като твоя. 7.Любимото ти число. 8.Калифорния или Флорида. 9.Кое харесваш повече-езерото или океанът. 10.Напиши желание. Отговори: 1.Това е името на човека в който си истински влюбен. 2.Ако си избрал: Червено-ти си жив и изпълнен с любов. Зелено-Твоята душа е щастлива и излъчва спокойствие. Жълто-Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора. Синьо-Ти си човек със спонтанен характер. Черен-Ти си скромен и агресивен. 3.Ако инициалът ти е: А-Р-имаш много приятели и любов в живота. Л-П-опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне. С-Я-обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро. 4.Ако си роден през: Януари-марк-годината ще е много добра и ще разбереш,че си се влюбил в този,в който не си очаквал. Април-юни-ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго. Юли-септември-ще имаш силна година с много промени. Октомври-декември-годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сродна душа. 5.Ако избереш: Бяло-Ще намериш приятел,който ще ти се доверява и ще направи всичко това,но може и да не го разбереш. Черно-Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях. 6.Това е най-добрият ти приятел. 7.Това е броят на близките ти бриятели,които ще имаш в живота. 8.Ако избереш: Калифорния-Обичаш приключенията. Флорида-Романтична душа си. 9.Ако избереш: Езеро-Верен си на приятелите и си малко резервиран. Океан-Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора. 10.Желанието ти ще се сбъдне,ако пуснеш това в друг форум до час! УСПЕХ!!!! sait4eto e vurhaa.brao

    Петък, 2007, Юли 27 3:36

     
Публикуване на коментар
<< Home
 
 
МЕНЮ
Име: G`Fan
От: София, България
За мен: Love Music
Още..
Архив
Категории
Изберете от тук търсената от вас категория:
Линкове/Връзки
яки албуми 2007

Вече излязоха:

Очакваме още:

Jennifer Lopez

Britney Spears

Usher

Alicia Keys

Nicole Scherzinger

Mariah Carey

t.A.t.U.

Whitney Houston

Последните компилации:

Summer Collection 07

Видео Юли

Юли

Юни

Април/Май

Април

Дизайн: G`Fan

Актуалните хитове